Serie Α: «Χαστούκι» της Σπέτσια στη Μίλαν! (VIDEO)

Serie Α: «Χαστούκι» της Σπέτσια στη Μίλαν! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Χαστούκι» της Σπέτσια στη Μίλαν! Η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο έκανε τρομερό ματς, πάτησε τους «ροσονέρι» (2-0) και δίνει την ευκαιρία στην Ίντερ να περάσει αύριο μόνη πρώτη στην κορυφή εφόσον κερδίσει τη Λάτσιο!

Κάπως έτσι, η Σπέτσια πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού είναι στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Μίλαν γνώρισε την τρίτη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα και βλέπει την πρωτιά να απειλείται. Η Μίλαν φαινόταν από την αρχή πως δεν ήταν καλά. Δεν πατούσε καλά, δεν ήταν δημιουργική, ούτε μπορούσε να κυριαρχήσει όπως σε άλλα παιχνίδια. Αφού οι δύο ομάδες πέταξαν το πρώτο ημίχρονο και η Σπέτσια πήγε στα αποδυτήρια με αυτό που ήθελε, με το μηδέν στην άμυνα. Και η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να κυριαρχήσει και το κατάφερε!

Η Σπέτσια κυριάρχησε, δεν άφησε τη Μίλαν να πάρει ανάσα και την πίεζε υπερβολικά πολύ βρίσκοντας τελικά το γκολ στο 56ο λεπτό με τον Ματζιόρε να εκμεταλλεύεται το λάθος στην αντίπαλη άμυνα. Έντεκα λεπτά αργότερα, ο Εστέβες έστρωσε στον Μπαστόνι, ο οποίος έπαισε τρομερό σουτ στην κίνηση και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ντοναρούμα για το 2-0. Σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε και αν άλλαζε θα ήταν από την πλευρά των γηπεδούχων που συνέχιζαν να φτιάχνουν και να χάνουν ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X