Βροχή τα… φτυσίματα στα «τρωκτικά» του μπάσκετ! (ΦΩΤΟ)

Βροχή τα… φτυσίματα στα «τρωκτικά» του μπάσκετ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας αποκαλύπτει έναν απίστευτο διάλογο που δείχνει πολλά για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ με θύμα την ΑΕΚ

Για όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο του ελληνικού μπάσκετ επί χρόνια, δεν υπάρχουν πολλοί άγνωστοι. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήξερε πως για να φέρει την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή, έπρεπε να τσακίσει το σύστημα.

Οπως φάνηκε στο Λαύριο πάντως πριν από λίγες ημέρες, όταν υπήρξε ξεκάθαρη ληστεία εις βάρος της ΑΕΚ. «Θέλετε να επικρατούν οι καλές και οι υγιείς ομάδες; Ή τα τρωκτικά που κάνουν κακό στο ελληνικό μπάσκετ; Ήμουν στο γήπεδο, τα έζησα με τα μάτια μου. Από τα πρώτα τρία σφυρίγματα καταλάβαμε αμέσως. Ήταν εξοργιστικό», έλεγε πριν από λίγες μέρες ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης.

Τα…φτυσίματα όμως, πέφτουν βροχή για όλα αυτά τα τρωκτικά. Οσα συνέβησαν σήμερα σε δημόσιο διάλογο, έρχονται να δείξουν πόσο βαθιά είναι η σαπίλα που υπάρχει στην ελληνική διαιτησία. Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι απόλυτα πραγματικό, πως ακόμα και εν ενεργεία διαιτητές, φαίνονται απηυδισμένοι από τα τρωκτικά από όσα γίνονται. Προσέξτε και θα καταλάβετε πολλά για τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ.

Σε μπασκετική στήλη κεντρικής ιστοσελίδας που συχνά πυκνά ασχολείται με τη διαιτησία, τίθεται στις 19:01 το εξής ερώτημα:Βροχή τα… φτυσίματα στα «τρωκτικά» του μπάσκετ! (ΦΩΤΟ)

Δημόσιο ερώτημα, δίχως ονόματα και διευθύνσεις. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τα δικά του συμπεράσματα. Μέχρι που στις 20:31 κάποιος αποφασίζει να απαντήσει:Βροχή τα… φτυσίματα στα «τρωκτικά» του μπάσκετ! (ΦΩΤΟ)

Η απάντηση δίνεται από τον Σπύρο Γκόντα. Εν ενεργεία διαιτητή, που έρχεται να δώσει την απάντηση που αντιλαμβάνεται και ο περισσότερος κόσμος. Απαντά ένας διαιτητής που δεν έχει δώσει δικαιώματα, έχει πληρώσει το μάρμαρο με την απόφαση του να συμφωνήσει με την Ευρωλίγκα και προφανώς θέλει κάτι να πει.

Αρα, όταν ο Μάκης Αγγελόπουλος έλεγε πως: «Υπάρχουν τρωκτικά. Είναι το σύστημα που περιλαμβάνει την ελληνική διαιτησία. Υπάρχουν εκεί άνθρωποι που δεν λειτουργούν για το καλό του αθλήματος, αλλά για εφήμερη δόξα. Οι συγκεκριμένοι διαιτητές, τουλάχιστον δύο από αυτούς, οι Πουρσανίδης – Ανδρικόπουλος, δεν πρέπει να σφυρίξουν ξανά φέτος με αυτά που έκαναν. Πρέπει να υπάρχει παραδειγματική τιμωρία. Η μία ή οι δύο αγωνιστικές δεν αρκούν», έλεγε όλη την αλήθεια. Και σε λίγο, θα ανοίξουν ακόμα περισσότερα στόματα.

Ο Γκρανκάσας

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X