Χριστόπουλος: «Να φτάσω στο επίπεδο των Ολιβέιρα, Καρίμ, Λιβάγια» (VIDEO)

Χριστόπουλος: «Να φτάσω στο επίπεδο των Ολιβέιρα, Καρίμ, Λιβάγια» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ευθύμη Χριστόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος μίλησε στη NOVA για το φετινό ντεμπούτο, τον Κοσίδη, τους Ολιβέιρα, Καρίμ, Λιβάγια, αλλά και την ΑΕΛ.

Ο Ευθύμης Χριστόπουλος μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στο φετινό του ντεμπούτο τονίζοντας: «Ήταν όμορφο συναίσθημα όταν αγωνίστηκα με τον ΟΦΗ, ένιωσα ότι οι κόποι ανταμείβονται».

Με τον Μιχάλη Κοσίδη συνυπήρξαν στην επιθετική γραμμή της Κ19 και πλέον βρίσκονται στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ: «Είναι κάτι πολύ όμορφο σαν ανάμνηση, ο Μιχάλης έχει πολλή ποιότητα και συνεργαζόμασταν όμορφα, βγάζαμε ωραίους συνδυασμούς, σκοράραμε γκολ και εύχομαι αυτό να το δούμε και στα γήπεδα της Super League».

Καθημερινά στα Σπάτα, ο Χριστόπουλος προπονείται μαζί με τους Ανσαριφάρντ, Λιβάια, Ολιβέιρα για τους οποίους λέει: «Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού, προσπαθώ να κρατήσω τα θετικά και να τα περάσω στο παιχνίδι μου. Δεν θα μπω στον κόπο να τους συγκρίνω, είναι και οι τρεις φοβεροί παίκτες, έχουν μεγάλη ποιότητα, θα ήθελα να φτάσω στο επίπεδό τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X