Ετσι έκλεψαν την ΑΕΚ στο Λαύριο – Η διαιτητική αλητεία στην τελευταία φάση (VIDEO)

Ετσι έκλεψαν την ΑΕΚ στο Λαύριο – Η διαιτητική αλητεία στην τελευταία φάση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Insider έχει όλες τις αποδείξεις για τη ληστεία που συνέβη στο Λαύριο για να κλαπεί το Κύπελλο από την ΑΕΚ

Τρεις μέρες έχουν περάσει από το χειρουργείο της ΑΕΚ στο Λαύριο, αλλά ακόμα το αίμα στάζει.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ακόμα δεν μπορούν να ξεχάσουν την σφαγή της Τετάρτης που ετσιθελικά απέκλεισε την ΑΕΚ από την συνέχεια του Κυπέλλου. Αν δει ξανά κάποιος το ματς μπορεί να βρει τουλάχιστον 30 εξόφθαλμες φάσεις που η ΑΕΚ αδικήθηκε κατάφορα, είτε στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση.

Πολύς λόγος έγινε και για την τελευταία φάση του αγώνα, μετά το τάιμ άουτ της ΑΕΚ. Η διαφορά ήταν στους τρεις πόντους και η ΑΕΚ θα ήθελε τουλάχιστον τρίποντο αλλά οι διαιτητές δεν την άφησαν ούτε καν να επιχειρήσει σουτ. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο του enwsi.gr, η πάσα του Ζήση έχει σκοπό να βρει τον Ματσιούλις που έχει απελευθερωθεί.

Ο Ντέιβις του Λαυρίου κατάλαβε τι πάει να γίνει και προσπάθησε να κόψει την πάσα αλλά πήγε καθυστερημένα στην φάση, με αποτέλεσμα ο Ματσιούλις να δώσει ένα σκαμπίλι στην μπάλα και ο παίκτης του Λαυρίου να πέσει επάνω του με φόρα χτυπώντας του τα χέρια, κάνοντας ένα καταφανέστατο φάουλ. Φυσικά δεν σφυρίχτηκε από την διαιτητική τριάδα, σου λέει να τους δώσω δύο βολές χωρίς να τρέξει καν ο χρόνος, δεν ξέρεις τι γίνεται, οπότε το πεντακάθαρο φάουλ βαφτίστηκε καλή άμυνα που σφράγισε και την νίκη του Λαυρίου.

Αν ακόμη δεν καταλάβατε τι παίχτηκε, ελπίζω να είδατε τι διαιτησίες είχε ο Προμηθέας απέναντι σε Κολοσσό και ΠΑΟΚ. Το 50% από αυτές να είχε η ΑΕΚ θα είχε κερδίσει εύκολα με δέκα πόντους, αλλά η ιστορία έγραψε αποκλεισμό από το κύπελλο με μια σφαγή που θα μνημονεύεται για χρόνια.

Ο Insider

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X