Τα κομβικά δεδομένα για το Αλκαζάρ, αν γίνει το ματς...

Τα κομβικά δεδομένα για το Αλκαζάρ, αν γίνει το ματς...
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, καταγράφει το πώς έχει η κατάσταση για την ΑΕΚ, πριν από τη μάχη στη Λάρισα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη βαθμολογία πάψαμε από τις 3 Γενάρη και την ήττα στο Φάληρο, να την βλέπουμε προς… τα πάνω και αρχίσαμε να την βλέπουμε προς… τα κάτω. Και 40 μέρες μετά, βρισκόμαστε και στο σημείο που «συζητάμε» για καταστάσεις, που όσο χάλια κι αν ήταν η ΑΕΚ, έδειχναν αυτονόητες τότε, όπως η έξοδος στην Ευρώπη.

Και η ΑΕΚ την Κυριακή το απόγευμα παίζει μεν (αν γίνει βέβαια το ματς) σε μια ιστορική έδρα, όπως είναι το «Αλκαζάρ», με αντίπαλο την πιο επιτυχημένη ιστορικά επαρχιακή ομάδα, αλλά αυτή τη στιγμή η Λάρισα δεν θυμίζει σε κανένα επίπεδο, τη μεγάλη και ένδοξη ΑΕΛ του παρελθόντος. Και είναι και τελευταία στη βαθμολογία.

Δυστυχώς, δεν είμαστε υπερβολικοί

Κι όμως… Ακόμα και με αυτά τα δεδομένα, σήμερα συζητάμε για το πόσο δύσκολη αποστολή έχει η ΑΕΚ! Και δεν είμαστε μάλιστα και καθόλου υπερβολικοί. Θα είναι και… παγοδρόμιο το γήπεδο και να δούμε μην είναι και εντελώς ακατάλληλο και δεν γίνει τελικά το παιχνίδι.

Στη Λάρισα, όταν ήταν κανονική Λάρισα, όλες οι ομάδες είχαν προβλήματα και περνούσαν δύσκολα. Η ΑΕΚ υπερτερεί σε νίκες ακόμα και εκεί μέσα (17 νίκες, 13 ήττες), αφού στην Αθήνα δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα, όπως φανερώνουν οι 28 νίκες και οι μόλις 2 ήττες.

Αυτά, έτσι για την ιστορία, αφού η παράδοση δεν θα παίξει την Κυριακή κανένα ρόλο. Ωστόσο, έχει κάποια σημασία, ότι τις τρεις τελευταίες φορές που η ΑΕΚ έπαιξε στη Λάρισα για το πρωτάθλημα, ήρθε και τις τρεις, ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0).

Στην ΑΕΚ θέλει να κάνει τη ζημιά η ΑΕΛ

Υπάρχουν πάντως κάποια πιο σημαντικά πράγματα για την κυριακάτικη αναμέτρηση, που μάλιστα θα πρέπει και να τα θεωρούμε δεδομένα. Όπως για παράδειγμα το ότι η ΑΕΛ, από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, «καίγεται» περισσότερο για να κάνει ζημιά, στην ΑΕΚ.

Θα φάνε… ξύλο οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ και σε συνδυασμό με τις κακές καιρικές συνθήκες που πιθανότατα θα έχουν μετατρέψει και σε πάγο τον αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση.

Αυτά τα δεδομένα ξεπερνάνε σε σημασία το ότι η Λάρισα είναι τελευταία στη βαθμολογία. Ίσα ίσα που αυτό το γεγονός ενισχύει τη δυσκολία για την ΑΕΚ, αφού η ομάδα του Κούγια μάχεται και για τη σωτηρία της, κι αυτό από μόνο του, είναι τεράστιο κίνητρο για να θέλει να πάρει βαθμούς.

Αυτό που περιμένει πώς και πως ο Χιμένεθ…

Νομίζω ότι αντιλαμβάνεστε εύκολα, πως είναι όντως μια δύσκολη αναμέτρηση για την ΑΕΚ και πως δυστυχώς δεν είμαστε υπερβολικοί που το… συζητάμε. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια βαθμολογία που δείχνει τον Άρη στους 42 βαθμούς, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στους 40 και τον ΠΑΟ στους 38.

Η ΑΕΚ παίζει (αν γίνει το ματς) στην Λάρισα, ο Άρης εντός με τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟ υποδέχεται τον ΟΣΦΠ στο ντέρμπι και ο ΠΑΟΚ παίζει την Δευτέρα στα Γιάννενα. Είναι κομβικό το πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά το τέλος αυτής της αγωνιστικής και ακόμα πιο κομβικό για την ΑΕΚ να νικήσει την Κυριακή και να περάσει μια ήρεμη εβδομάδα, μιας και ύστερα από πολύ καιρό, δεν θα έχει και ματς μεσοβδόμαδα. Και είναι κάτι που το περίμενε πώς και πως ο Χιμένεθ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X