ΑΕΚ: «Άγγιξαν» τα μετάλλια Δαλάκα και Καβαλιέρου!

ΑΕΚ: «Άγγιξαν» τα μετάλλια Δαλάκα και Καβαλιέρου!
Photo Credits: INTIME

Καλές εμφανίσεις από τις αθλήτριες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο πολύ καλά πλασαρίσματα, που στις λεπτομέρειες δεν μετατράπηκαν σε μετάλλια ολοκληρώθηκε η παρουσία της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών Γυναικών 2021.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά τη χθεσινή (12/02) επιτυχία της και το χάλκινο μετάλλιο στα 60μ., πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα και στα 200 μ., καθώς με 24.34″ τερμάτισε στην 4η θέση, χάνοντας το βάθρο για κλάσματα του δευτερολέπτου. Η Πρωταθλήτρια του “Δικεφάλου” νωρίτερα, σημείωσε άλλη μία πολύ καλή επίδοση, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό με 24.41″.

Στο Μήκος, η Μαρία Καβαλιέρου “πέταξε” στα 5.82 μ. και κατέκτησε την 4η θέση. Μάλιστα, η νεαρή αθλήτρια της “Ένωσης” απώλεσε το μετάλλιο στο τελευταίο άλμα της Μπέση.

Δημήτρης Κούτσικας και Αναΐς Καραγιάννη δεν αγωνίστηκαν. «Η ΑΕΚ συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου για τις προσπάθειές τους και για το γεγονός ότι κόντρα σε δύσκολες συνθήκες κράτησαν ψηλά τη σημαία με το “Δικέφαλο» ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X