Εθνική Ελλάδος μπάσκετ: Χωρίς τους παίκτες του Προμηθέα στη Ρίγα λόγω κορωνοϊού!

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ: Χωρίς τους παίκτες του Προμηθέα στη Ρίγα λόγω κορωνοϊού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τους πέντε παίκτες του Προμηθέα, Γιάννη Αθηναίου, Μιχάλη Λούντζη, Χάρη Γιαννόπουλο, Δημήτρη και Γιάννη Αγραβάνη θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα για τη «φούσκα» της Ρίγας!

Σημαντικές αλλαγές στην αποστολή της Ελλάδας για τα προκριματικά του EuroBasket. Ο Προμηθέας ενημέρωσε την ΕΟΚ πως οι πέντε παίκτες του (Λούντζης, Γιαννόπουλος, Αθηναίου και τα αδέρφια Αγραβάνη), οι οποίοι κλήθηκαν στην αποστολή της Εθνικής για τα δύο τελευταία ματς των «παράθυρων» της FIBA, είχαν επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19.

To πρωτόκολλο αναφέρει πως οι παίκτες πρέπει να μπουν σε ολιγοήμερη απομόνωση και αποκλείστηκαν από τις υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης».

Στη θέση τους κλήθηκαν οι Χρήστος Σαλούστρος (Περιστέρι), Γιώργος Τσαλμπούρης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Μωραίτης (ΑΕΚ) και Ζώης Καράμπελας (Περιστέρι). Η αποστολή θα ταξιδέψει στη Ρίγα με 13 παίκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X