ΑΕΚ: Με Μπακάκη κόντρα στη Λάρισα -Τα πλάνα του Χιμένεθ

ΑΕΚ: Με Μπακάκη κόντρα στη Λάρισα -Τα πλάνα του Χιμένεθ
Photo Credits: INTIME

Με συνταγή Βόλου κόντρα στη Λάρισα η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο (17:15) με με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να διαχειριστεί ξανά πολλές απουσίες καθώς εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Στράτος Σβάρνας, Θεοδόσης Μαχαίρας, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος, αλλά και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δεν θα είναι διαθέσιμος εξαιτίας καρτών.

Στα ευχάριστα ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Μπακάκη να μπαίνει στις προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως καταλήγει στο πλάνο με το οποίο η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Λιβάι Γκαρσία και ο Τάνκοβιτς θα είναι στα άκρα της επίθεσης, ο Μάνταλος σε ρόλο οργανωτή και ο Ολιβέιρα αντί του Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

Στην άμυνα θα υπάρξει σίγουρα μία αλλαγή, αφού ο Λάτσι θα πάρει τη θέση ενός εκ των Νεντελτσιάρου ή Τσιγκρίνσκι.

Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 12.00 και ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λάρισα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X