Ο Κωστένογλου στο...θρόνο της ΑΕΚ, ο Μπλάνκο με γκολ μαγεία (VIDEO)

Ο Κωστένογλου στο...θρόνο της ΑΕΚ, ο Μπλάνκο με γκολ μαγεία (VIDEO)

Ντεμπούτο Κωστένογλου στον αγώνα που ισοφάρισε ο Μπλάνκο στις καθυστερήσεις με τακουνάκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι καλές και ήρεμες μέρες στην ΑΕΚ είναι ένα ζητούμενο εδώ και πολλά χρόνια. Για παράδειγμα, ακόμα και τη σεζόν του Ριβάλντο, με έναν γαλαξία αστέρων στην Ενωση, υπήρχαν έντονες διαμάχες και εσωτερική κόντρα. Τέτοιες μέρες πριν από 13 χρόνια, η ΑΕΚ σπαρασσόταν από την αποχώρηση του Φερέρ και την επιλογή του Νικολαϊδη να ορίσει προσωρινό αντικαταστάτη του, τον Νίκο Κωστένογλου.

Ωστόσο, ο «Κωστέ» τα κατάφερε περίφημα και η ΑΕΚ έφτασε να αναδειχθεί πρώτη εντός γηπέδων, χάνοντας τον τίτλο στα χαρτιά (φτάνοντας μέχρι και τον πάγκο της Εθνικής και τώρα στην Ακαδημία της Ενωσης). Η αρχή έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 2008. Ο Κωστένογλου ανάμεσα στα άλλα, είχε και την ευρωπαϊκή προοπτική των αναμετρήσεων με τη Χετάφε για τη φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΑΕΚ δεν είχε ως προτεραιότητα την Ευρώπη, αλλά ο «Κωστέ» κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Το ματς έγινε στα…βουβά, λόγω απεργίας που είχαν προκηρύξει εκείνη τη μέρα τα ΜΜΕ, αλλά η Ενωση κατάφερε να σταθεί με αξιοπρεπή τρόπο. Αλλωστε, ο Κωστένογλου είχε στείλει μήνυμα προς όλους, τονίζοντας την παραμονή του ματς, πως η παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΚ είναι σαν να κάθεται σε θρόνο.

Η ΑΕΚ πήγε σε συντηρητικό παιχνίδι με την ισχυρή ισπανική ομάδα. Στα τελευταία λεπτά, με την είσοδο των Καλόν και Μπλάνκο, ο Κωστένογλου ζήτησε πιο επιτακτικά τη νίκη. Ωστόσο, στο 86’ ο Ντε Λα Ρέντα έδωσε προβάδισμα στη Χετάφε και όλα έδειξαν να τελειώνουν. Η ΑΕΚ πάντως δεν τα παράτησε. Πίεσε για την ισοφάριση και την πέτυχε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με φοβερό τακουνάκι του Μπλάνκο. Βέβαια, ήταν απλά μια τιμητική ισοπαλία, καθώς στη ρεβάνς η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 και αποκλείστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X