ΑΕΚ: Χάλκινο μετάλλιο η Δαλάκα

ΑΕΚ: Χάλκινο μετάλλιο η Δαλάκα
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ ξεχώρισε την πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου κλειστού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μετάλλιο ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών-Γυναικών για την ΑΕΚ, καθώς η Κατερίνα Δαλάκα κατέκτησε την 3η θέση στον τελικό των 60 μ. Γυναικών.

Η αθλήτρια του “Δικεφάλου” σημείωσε επίδοση 7.52″, ενώ μπροστά της τερμάτισαν η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) με 7.26″ και η Αλάνα Μπερν (ΓΣ Ηλιούπολης) με 7.51″. Στους προκριματικούς, η Κατερίνα Δαλάκα σημείωσε 7.50″, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό με την 3η καλύτερη επίδοση.

Άτυχη στάθηκε η Πηνελόπη Βασιλοπούλου, με τη νεαρή Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ, να προκρίνεται στον τελικό με επίδοση 7.82″, αλλά να παθαίνει θλάση, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στην κούρσα του απογεύματος.

Η Μαρία Καβαλιέρου στο Τριπλούν κατέλαβε την 7η θέση, με άλμα στα 12.34 μ.

Η Ελπίδα Τόκα τερμάτισε σε 58.77″ τα 400 μ., μένοντας εκτός τελικού για λίγο.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών-Γυναικών ολοκληρώνεται αύριο (13/02), με την παρουσία των Δαλάκα (200 μ.), Κούτσικα (Ύψος), Καβαλιέρου (Μήκος), Καραγιάννη Α. (60 μ. με εμπόδια) να ξεχωρίζουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X