Παπαευαγγέλου: «Νέες οδηγίες για τη χρήση μάσκας από βδομάδα» (VIDEO)

Παπαευαγγέλου: «Νέες οδηγίες για τη χρήση μάσκας από βδομάδα» (VIDEO)

Οσα είπε η Βάνα Παπαευαγγέλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου υποστήριξε στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό πως από βδομάδα θα δοθούν νέες οδηγίες για τη χρήση μάσκας.

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου, στην ενημέρωση της Παρασκευής (12/2) για τις εξελίξεις της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας, αναφέρθηκε και στην χρήση της διπλής μάσκας.

Επισήμανε ότι την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν νέες οδηγίες για την χρήση μάσκας, καλώντας επίσης τους πολίτες να προσέχουν ποιον βάζουν στο σπίτι.

«Καμπανάκι για την ενδοοικογενειακή διασπορά του ιού»

«Κολλάμε από τους συγγενείς και τους φίλους πιο συχνά κι όχι από τον κακό ξένο. Γι’ αυτό προσέξτε ποιον βάζετε σπίτι σας», συνέχισε η καθηγήτρια, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την ενδοοικογενειακή διασπορά του ιού.

Επίσης έκανε και αναφορά στις νέες συστάσεις του CDC για χρήση διπλής μάσκας. Τόνισε πως προς το παρόν η Επιτροπή δεν κάνει αντίστοιχη σύσταση, αλλά θα εκδοθούν οδηγίες την επόμενη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X