Χιμένεθ: «Μπορούμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ρουμανία»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πρίστινα
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε ο Ισπανός παίκτης της ΑΕΚ για την πρώτη αναμέτρηση με την CSM

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νάτσο Πλάθα  Xιμένεθ μίλησε για τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ με την CSM Βουκουρεστίου στη ρουμανική πρωτεύουσα, τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως όλοι αντιμετωπίζουν την αναμέτρηση σαν τελικό.

Ο Ισπανός παίκτης του «Δικεφάλου» τόνισε χαρακτηριστικά στο greekhandball.com

«Δεν χωρά αμφιβολία ότι οι ρουμανικές ομάδες έχουν προοδεύσει, είναι δυνατές  και η αντίπαλος μας αποτελεί μία πρόκληση για εμάς. Κατά την άποψη μου, σε αυτό το ζευγάρι συναντώνται οι δύο καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση. Είναι τελικός για εμάς, αλλά για αυτά τα παιχνίδια έχουμε αυτή την ομάδα, με αυτό τον στόχο έγινε τόσο ισχυρή η ΑΕΚ σε αυτή τη σεζόν. Έχουμε ενέργεια και  διάθεση και μπορούμε να πάρουμε το καλό αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε στη Ρουμανία ”.

Ο 27χρονος παίκτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε επίσης και στην έλλειψη αγώνων που προβληματίζει την ομάδα του σχολιάζοντας: «Είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες η έλλειψη αγώνων σε εθνικό επίπεδο, καθώς, χρειάζονται τα ματς ώστε να είναι καλύτερη η κατάσταση ετοιμότητας ” αλλά προσθέτει ότι ” η ομάδα της ΑΕΚ είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά, ώστε να παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο της». Αναφερόμενος στο ρουμανικό συγκρότημα, τόνισε : «Έχει δυνατούς σουτέρ, είναι ομάδα που βασίζεται στη δύναμη και την αντοχή, ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, με αντίπαλο διαφορετικό σε σχέση με εμάς, όμως, θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, για να το δουν οι φίλοι του χάντμπολ».

Όσον αφορά τον στόχο της ΑΕΚ: «Πάντα, για μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, η αρχική ιδέα είναι να κερδίσουμε, όπου και με όποιον και εάν παίζουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο Βουκουρέστι, με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X