Μιχαΐλοβιτς: «Ο Πάπας είναι ποδοσφαιρόφιλος και μου είπε ότι θα πρέπει να με κάνει άγιο»

Μιχαΐλοβιτς: «Ο Πάπας είναι ποδοσφαιρόφιλος και μου είπε ότι θα πρέπει να με κάνει άγιο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, επισκέφθηκε πριν λίγο καιρό τον Πάπα Φραγκίσκο και μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφέρθηκε σε αυτή τη συνάντηση.

«Ήμασταν εκεί για τρεις ώρες, δεν μπορώ να πω πάρα πολλά γιατί κάναμε κάτι για το Discovery Channel, του οποίου ο στόχος θα είναι να πούμε πώς να βγούμε από μια δύσκολη στιγμή», είπε αρχικά. Στη συνέχεια, ο ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος σε θέματα υγείας Σέρβος προπονητής, αποκάλυψε πως ο Πάπας του είπε ότι θα πρέπει να τον κάνει άγιο, ωστόσο αστειευόμενος: «Πήγα εκεί με τη μητέρα μου και την πεθερά μου και μου είπε ότι θα πρέπει να με κάνει άγιο αμέσως, γιατί έφερα τη πεθερά μου μαζί».

Τέλος, ο Μιχαΐλοβιτς αναφέρθηκε στον Πάπα, ο οποίος είναι ποδοσφαιρόφιλος: «Είπε τόσα πολλά πράγματα που σε κάνουν να σκεφτείς. Δίνει ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Είναι επίσης υπέροχος φίλαθλος του ποδοσφαίρου, μου είπε για έναν τερματοφύλακα από τη δεκαετία του 1920 που ήταν το είδωλό του. Μου είπε να χαιρετήσω την ομάδα. Ήταν μια καλή εμπειρία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X