Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποφασίζει ο Σόλσκιερ για το μέλλον των Καβάνι-Μάτα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αποφασίζει ο Σόλσκιερ για το μέλλον των Καβάνι-Μάτα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση, όσον αφορά την επέκταση συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο με τον Έντινσον Καβάνι και τον Χουάν Μάτα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει οψιόν στα συμβόλαια τους, την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει και να επεκταθεί η συνεργασία ως το 2022. Αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, αν και τα δεδομένα είναι διαφορετικά για τους Καβάνι και Μάτα.

Ο Ουρουγουανός στα 34 του, ήρθε φέτος στην Γιουνάιτεντ και έχει δώσει λύσεις στην επίθεση με τον Σόλσκιερ να δηλώνει πρόσφατα πως ο Καβάνι έχει μερικά χρόνια ακόμα υψηλού επιπέδου. Και σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΜΜΕ στην Αγγλία, η ομάδα του Μάντσεστερ αναμένεται να επεκτείνει την συνεργασία για ακόμη μία χρονιά.

Όσον αφορά τον Χουάν Μάτα ο οποίος θα γίνει 33 ετών τον Απρίλιο, δεν έχει θέση βασικού πλέον αλλά ούτε και… αναπληρωματικού. «Ο Χουάν έχει εξαιρετική ποιότητα αλλά σίγουρα ξέρει κι ο ίδιος πως στην θέση του υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές» ήταν το πρόσφατο σχόλιο του Σόλσκιερ που μάλλον δείχνει πως αυτή η σεζόν, η έβδομη του Ισπανού στην Γιουνάιτεντ, ίσως να είναι και η τελευταία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X