FA CUP: Ζόρικα στους «8» η Τσέλσι, πρόκριση και για Σαουθάμπτον (vid)

FA CUP: Ζόρικα στους «8» η Τσέλσι, πρόκριση και για Σαουθάμπτον (vid)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε τη νίκη επί της Μπάρνσλεϊ (0-1) και την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Τόμας Τούχελ είχε δηλώσει πριν από το ματς ότι κάθε διοργάνωση μετράει ισότιμα για την Τσέλσι. Και οι Μπλε το απέδειξαν, λοιπόν, προχωρώντας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας, έστω κι αν δυσκολεύτηκαν να πετύχουν τον στόχο τους.

Απέναντι στη Μπάρνσλεϊ της Championship, ο Γερμανός coach έδωσε μία ακόμη ευκαιρία στον Κέπα κι εκείνος τον δικαίωσε, κρατώντας το μηδέν σε αρκετές καλές στιγμές των γηπεδούχων. Το επισφράγισμα της πρόκρισης, όμως, ήρθε στο 64’, με τον Έιμπραχαμ να δέχεται την πάσα πάρε-βάλε του Ρις Τζέιμς και να δίνει το καθοριστικό προβάδισμα πρόκρισης. Πλέον, οι Λονδρέζοι θα αντιμετωπίσουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με φόντο μια θέση στα ημιτελικά.

Νωρίτερα, η Σαουθάμπτον πήρε μεγάλη πρόκριση στην έδρα της Γουλβς, επικρατώντας με 2-0 χάρη στα γκολ των Ινγκς (49’) και Άρμστρονγκ (90’). Μάλιστα, οι Άγιοι του Ραλφ Χάσενχουτλ είχαν και την πιο ευνοϊκή κλήρωση, καθώς θα κοντραριστούν στην έδρα της μοναδικής φιναλίστ από την Championship, Μπόρνμουθ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X