Ο Ανιέλι «συγχωρεί» τον Κόντε και δεν βγάζει το αστέρι του από το γήπεδο της Γιουβέντους (ΦΩΤΟ)

Ο Κόντε είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία της Serie A
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντρέα Ανιέλι δεν πρόκειται να βγάλει το αστέρι του Αντόνιο Κόντε στο γήπεδο της Γιουβέντους, γιατί δεν ψάχνει… αντίποινα για το μεταξύ τους επεισόδιο.

Τα… απόνερα του έντονου φραστικού επεισοδίου μεταξύ του προέδρου της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, και του προπονητή της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, μετά τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, τελειώνουν κάπου εδώ (μάλλον), αφού δεν θα υπάρξει και πειθαρχική ποινή για τους δύο πρωταγωνιστές.

Παρ’ ότι πολλοί φίλαθλοι της Γιούβε ζητούσαν μέσω των social media από τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να αφαιρέσει το αστέρι του Κόντε από τη «λεωφόρο της δόξας», έξω από το γήπεδο της ομάδας, ο Ανιέλι δεν έχει τέτοια πρόθεση.

Ο Κόντε, άλλωστε, μπορεί να μην είναι παρόν και δύσκολα θα γίνει ξανά μέλλον στη Γιούβε, αλλά αναμφίβολα υπήρξε επιφανές μέλος του παρελθόντος της Γηραιάς Κυρίας, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής.Ο Ανιέλι «συγχωρεί» τον Κόντε και δεν βγάζει το αστέρι του από το γήπεδο της Γιουβέντους (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X