Ο ιδιοκτήτης του Λαυρίου... ομολόγησε: «Είδαμε μπασκετικό ξύλο στο ματς με ΑΕΚ!»

Ο ιδιοκτήτης του Λαυρίου... ομολόγησε: «Είδαμε μπασκετικό ξύλο στο ματς με ΑΕΚ!»

Ομολόγησε ο ιδιοκτήτης του Λαυρίου για την σφαγιαστική διαιτησία στο Λαύριο-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πρωτοφανή σφαγή είδαμε χθες στο γήπεδο του Λαυρίου καθώς η ΑΕΚ χτυπήθηκε ανελέητα με την διαιτησία και έχασε το εισιτήριο για πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της ανατολικής Αττικής, Γιάννης Ψαρράκης, μίλησε στο sport-fm.gr και μίλησε για την… διαιτησία μεταξύ άλλων!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sport-fm.gr:

– Για τις βλέψεις του Λαυρίου τη φετινή σεζόν: «Το Λαύριο πάει παιχνίδι με παιχνίδι. Έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Από ‘κει και πέρα, δεν θέλουμε να βάζουμε στόχους. Είμαστε μια νέα ομάδα, δεν έχουμε εμπειρία και πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση στο μυαλό μας. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε».

– Για τη νίκη επί της ΑΕΚ και το χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του Λαυρίου: «Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή. Έχει μεγάλο μπάτζετ και έχει πολλές παραστάσεις από την Ευρώπη. Το πιο σημαντικό ήταν αυτό που αναφέρατε στην ερώτησή σας. Παρότι έγιναν λάθη και ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα. Αυτό είναι το πιο ουσιαστικό. Είδαμε μπασκετικό “ξύλο” και μια ματσάρα. Να σας πω την αλήθεια, έφτασα σε ένα σημείο που θα ήμουν χαρούμενος με την ομάδα μου, ακόμα κι αν χάναμε. Γιατί κρίθηκαν όλα στις λεπτομέρειες».

– Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου: «Είναι τεράστιες ομάδες ο Παναθηναϊκός και το Περιστέρι. Τα έφερε έτσι η κλήρωση, που πρέπει να υπερπηδήσουμε υψηλά εμπόδια. Δεν υποτιμάμε καμία ομάδα. Είδαμε και στα άλλα παιχνίδια των προημιτελικών ότι όλες οι ομάδες έπαιξαν πολύ καλά. Ο Κολοσσός έπαιξε πολύ καλά κόντρα στον Προμηθέα, όπως και το άλλο ματς (σ.σ. Ηρακλής-ΠΑΟΚ) ήταν αρκετά ωραίο και ανταγωνιστικό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για το Κύπελλο. Δείχνει ότι δίνουμε σημασία στο θεσμό».

– Για το αν έταξε πριμ στους παίκτες σε περίπτωση πρόκρισης: «Θα τα πούμε αυτά αργότερα. Δεν είναι ώρα τώρα! Προς το παρόν, πρέπει να ξεκουραστούν τα παιδιά. Πρέπει να πάνε στα σπίτια τους να δουν τις οικογένειές τους. Μας βοηθάει ότι δεν έχουμε υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο λόγω της κατάστασης στον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε να γίνουν όλοι καλά. Έχουμε την πολυτέλεια να δώσουμε κάποιες ημέρες άδεια στους παίκτες».

– Για το χαμηλό μπάτζετ της ομάδας του και την ικανότητα να βρίσκει παίκτες-λαβράκια: «Το μπάτζετ που έχουμε, είναι πάντα χαμηλό. Να σας θυμίσω ότι τη μία σεζόν που κάναμε υπερβολές σε αυτό το κομμάτι, τυπικά υποβιβαστήκαμε (σ.σ. πρόπερσι). Από ‘κει και πέρα, θεωρώ ότι έχουμε μια εξαιρετική ομάδα σκάουτινγκ και ένα πολύ καλό προπονητικό επιτελείο. Για μένα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Επιτρέψτε μου να το πω αυτό. Να ευλογήσω λίγο τα… γένια μας. Τους αξίζει αυτός ο χαρακτηρισμός. Μπορούν και βλέπουν μακριά, αναδεικνύουν ταλέντα. Αυτό έχει φανεί τόσο καιρό. Το αναγνωρίζει και ο κόσμος. Κάνουμε λόγο για τους ξένους παίκτες που βρίσκουμε, όμως οι Έλληνες είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Δίνουμε χώρο σε παίκτες που σε άλλες ομάδες δεν θα είχαν θέση, όπως ο Μουράτος και ο Γερομιχαλός. Για να αναδείξουν το ταλέντο τους. Δεν βρίσκουμε μόνο λαβράκια στο εξωτερικό. Το Λαύριο έχει δημιουργήσει τις συνθήκες και το περιβάλλον για να μπορέσουν να παίξουν οι Έλληνες παίκτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X