Τραγωδία στη Ναύπακτο: Σκότωσε 35χρονο γιατί νόμιζε ότι είχε σχέση με την κοπέλα που ήταν ερωτευμένος

Τραγωδία στη Ναύπακτο: Σκότωσε 35χρονο γιατί νόμιζε ότι είχε σχέση με την κοπέλα που ήταν ερωτευμένος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Ναύπακτος για τον άδικο χαμό του 35χρονου Σπύρου Καρέλη που δέχτηκε δολοφονική επίθεση ενώ βρισκόταν στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 35χρονος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Ο 35χρονος Σπύρος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι ενώ βρισκόταν στο κατάστημα επίπλων που διατηρούσε στη Ναύπακτο. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε για το χωριό του, το Λιδωρίκι του Δήμου Δωρίδος, όπου τον συνέλαβαν οι άνδρες της Αστυνομίας, ομολόγησε την πράξη του και είπε ότι είχε πετάξει το μαχαίρι σε κάδο αδρανών υλικών.

Οπως έγινε γνωστό, ο δράστης είχε εμμονή με μία κοπέλα που τον είχε απορρίψει αρκετές φορές στο παρελθόν. Σύμφωνα με φίλους του άτυχου επιχειρηματία, ο δράστης θεωρούσε εμπόδιο τον 35χρονο στην “προσπάθειά” του να συνάψει σχέση με την κοπέλα, και μάλιστα εξέφραζε σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οργή του για τον άτυχο 35χρονο, βρίζοντας και απειλώντας τόσο εκείνον όσο και τη μητέρα του.

Ο δράστης κατηγορείται τώρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε μια επιθετική συμπεριφορά και γενικότερα ήταν ευέξαπτος με το παραμικρό, όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν. Σημειώνεται πως η κοπέλα δεν είχε καμία επαφή με τον 32χρονο δολοφόνο αλλά ούτε και με τον άτυχο 35χρονο άντρα, ο οποίος, φέρεται να είχε παλαιότερα δεσμό με την αδερφή της.

Η κηδεία τελέστηκε την Πέμπτη στις 13:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Η οικογένεια ζήτησε κανείς να μην φορέσει μαύρα για τον Σπύρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X