ΑΕΚ: «Θολή» φάση το τελευταίο σουτ του Λάνγκφορντ -Δεν υπάρχει ξεκάθαρο ριπλέι (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: «Θολή» φάση το τελευταίο σουτ του Λάνγκφορντ -Δεν υπάρχει ξεκάθαρο ριπλέι (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Κανείς δεν είναι σίγουρος αν έπρεπε να μετρήσει ή όχι το τελευταίο σουτ από το κέντρο του Κιθ Λάνγκφορντ χθες στο Λαύριο

Η ΑΕΚ είδε να της στερούν με αισχρό τρόπο την πρόκριση στον ημιτελικό Κυπέλλου, απέναντι στο Λαύριο, καθώς οι τρεις διαιτητές έκαναν τα πάντα για να της «φράξουν» το δρόμο.

Πέραν των βολών, που η διαφορά ήταν…. χαοτική υπέρ της ομάδας του Χρήστου Σερέλη (42-25), η Ένωση έχει να φωνάζει για πολλές φάσεις που έκριναν το παιχνίδι και ήταν όλες εις βάρος της. Όπως και το τελευταίο σουτ της κανονικής διάρκειας, από τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο Αμερικανός πέτυχε ένα απίστευτο σουτ από το κέντρο του γηπέδου το οποίο αν μετρούσαν οι διαιτητές θα έστελνε την ΑΕΚ στην τετράδα του θεσμού, διαμορφώνοντας το σκορ σε 74-77.

Οι διαιτητές όμως δεν μέτρησαν το εν λόγω σουτ του 37χρονου σκόρερ. Όπως φαίνεται από την φωτογραφία που φέρνει στο φως το enwsi.gr η μπάλα έχει φύγει από τα χέρια του Λάνγκφορντ πριν το χρονόμετρο μηδενίσει. Άρα, κακώς το σουτ δεν μέτρησε, με τους διαιτητές να μην δείχνουν και ιδιαίτερη… σχολαστικότητα να μελετήσουν τη φάση.

ΑΕΚ: «Θολή» φάση το τελευταίο σουτ του Λάνγκφορντ -Δεν υπάρχει ξεκάθαρο ριπλέι (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή είχαν πάρει την απόφαση να μην μετρήσουν το σουτ, καθώς η πρώτη απόφαση του Ανδρικόπουλου ήταν πως το σουτ δεν μετρούσε. Κάτι που επιβεβαίωσε και κατά την παρακολούθηση του ριπλέι του αγώνα.

Όμως το ριπλέι δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς δεν υπάρχει πλάνο που να δείχνει αν το χρονόμετρο έχει μηδενίσει την στιγμή που ο Λάνγκφορντ είχε τη μπάλα στα χέρια του.

Αρα μιλάμε για μία «θολή» φάση που οι διαιτητές μέτρησαν αμέσως εις βάρος της ΑΕΚ χθες στο Λαύριο.

Μια ακόμα απόφαση-έγκλημα εις βάρος της ΑΕΚ. Μία από τις πολλές…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X