Σερέλης: «Αυτή η ομάδα δεν σταματάει πουθενά, δεν με ενδιέφερε το αποτέλεσμα της παράτασης»

Σερέλης: «Αυτή η ομάδα δεν σταματάει πουθενά, δεν με ενδιέφερε το αποτέλεσμα της παράτασης»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Χρήστος Σερέλης μετά το Λαύριο-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Σερέλης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για την πρόκριση του Λαυρίου απέναντι στην ΑΕΚ, τόνισε πως δεν υπάρχει άγχος στην ομάδα, ενώ επισήμανε πως δεν τον ενδιέφερε το αποτέλεσμα της παράτασης.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Είδατε πως ήρθε η ΑΕΚ σήμερα, ήταν αποφασισμένη. Τα ψυχικά μας αποθέματα ήταν τα τεράστια, μας βοήθησαν παιδιά που δεν μας είχαν βοηθήσει άλλες φορές. Αυτή η ομάδα δεν σταματάει πουθενά, έχει πάρα πολλή όρεξη. Δεν με ενδιέφερε καν το αποτέλεσμα στην παράταση, είμαι πάρα πολύ γεμάτος και ευτυχισμένος με ό,τι έχει πετύχει η ομάδα αυτή.

Κάθε παιχνίδι είναι μία τεράστια πρόκληση για εμάς. Είναι καταπληκτικό αυτό συμβαίνει. Δεν υπάρχει άγχος στην ομάδα, κάνει υπερβάσεις συνέχεια, έχουμε τρυπήσει το ταβάνι μας. Παρ’ όλο που η ομάδα βρίσκεται στον ουρανό, πετάει καλά.

Δεν μιλάμε για το Κύπελλο, δεν είμαστε ίδια ομάδα με τον Προμηθέα. Θα δουλέψουμε, τα παιδιά είναι προσγειωμένα και μάλλον αυτοί που πηγαίνουν για το Κύπελλο θα πρέπει να μας φοβούνται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X