Τζάρετ Τζακ για τον Μέικον: «Είναι σκόρερ... ολκής»

Τζάρετ Τζακ για τον Μέικον: «Είναι σκόρερ... ολκής»
Photo Credits: INTIME

Πριν από λίγες μέρες η ΑΕΚ έκανε κίνηση-ματ με σκοπό να ενισχυθεί και να παρουσιαστεί δυνατή στο φίνις της σεζόν. Με δεδομένο πως ο Φεβρουάριος είναι μήνας προκλήσεων και η φάση των 16 του BCL, που αρχίζει τον Μάρτιο, είναι προ των πυλών, η Ένωση έκανε δικό της τον Ντάριλ Μέικον, ο οποίος αναμένεται να πλαισιώσει τον Κιθ Λάνγκφορντ στην «κιτρινόμαυρη» περιφέρεια.

Οι συστάσεις που ακολουθούν τον Αμερικανό άσο είναι πάρα πολύ καλές. Παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην πρώτη σεζόν της καριέρας του στην Ευρώπη, φρόντισε με το… καλημέρα να δείξει πως έχει ποιότητα, ώστε να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Κάτι που φάνηκε τόσο στην Γαλατασαράι, όσο και στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ.

Στις ΗΠΑ αυτό δεν είναι κάτι άγνωστο. Αρκετοί άνθρωποι του χώρου γνώριζαν την ποιότητά του πριν καν πατήσει το πόδι του στην Ευρώπη. Ο Τζαρετ Τζακ ήταν ένας εξ αυτών, με τον βετεράνο γκαρντ να έχει συνεργαστεί μαζί του στους Sioux Falls Skyforce, θυγατρική ομάδα των Μαϊάμι Χιτ. Και μάλιστα είχε πολύ καλά λόγια να πει για τον νέο άσο της Κυπελλούχου Ελλάδας.

Δείτε τι είπε για τον Ντάριλ Μέικον ΕΔΩ.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X