Γιώργος Λιάγκας: «Πιτσιρικάς στη Βουλή υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» (VIDEO)

Γιώργος Λιάγκας: «Πιτσιρικάς στη Βουλή υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι ενώ «φούντωσε» στο Πρωινό το πρωί της Τετάρτης (10/2) η συζήτηση για τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ψυχολογική βία στο θέατρο, ο Γιώργος Λιάγκας διέκοψε τη ροή και «πάγωσε» τους συνεργάτες του με μία αποκάλυψη «βόμβα». Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος φανερά φορτισμένος αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημά του στον χώρο του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από βουλευτή μέσα στη Βουλή.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε κομπιάζοντας τα εξής: «Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί».

Στη συζήτηση με τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαϊδη, ο οποίος δήλωσε ότι έχει υποστεί εργασιακό εκφοβισμό ειπώθηκε από τον ηθοποιό ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα να αντιδράσουν το έχουν οι γυναίκες και ότι οι άντρες από τη φύση τους μπορούν να έχουν πιο επιθετική αντίδραση. Σε αυτό το πλαίσιο σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας ότι και στην περίπτωση των ανδρών οι επιθέσεις είναι σοβαρές και αναπάντεχα μοιράστηκε στον αέρα της εκπομπής τη δική του εμπειρία. Ο Γιώργος Λιάγκας υπήρξε στο ξεκίνημά του στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στον ΣΚΑΪ (μετέπειτα στον Alpha) και αργότερα στο Star Channel, όπου παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X