ENWSI TV: Postgame των ματς ΑΕΚ-Βόλος και Λαύριο-ΑΕΚ απόψε στις 22:00!

ΑΕΚ-Βόλος: Πού θα δούμε σήμερα τον αγώνα
Photo Credits: INTIME

Το ENWSI TV δίνει το παρών ξανά σε μια βραδιά φουλ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ENWSI TV για ακόμα ένα βράδυ στις επάλξεις!

Η ΑΕΚ, υποδέχεται σήμερα (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport1), τον Βόλο στο ΟΑΚΑ για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Η έκφραση «κακό φεγγάρι» είναι λίγη για να περιγράψει την κατάσταση που βρίσκεται ο Δικέφαλος αυτή τη περίοδο. Τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια είναι πολλές για το σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ.

Ενώ, σήμερα επίσης η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει το Λαύριο, εκτός έδρας (20:00, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) και έχει μόνο έναν στόχο στην αναμέτρηση με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

To ENWSI TV δεν θα μπορούσε να απουσιάσει μια βραδιά φουλ ΑΕΚ μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Μετά το τέλος των δύο αγώνων, στις 22:00 ξεκινά το Post Game των αγώνων ΑΕΚ-Βόλος και Λαύριο-ΑΕΚ με τον διευθυντή του enwsi.gr Σταύρο Καζαντζόγλου σε ρόλο συντονιστή και το δημοσιογραφικό δυναμικό του enwsi.gr να παραθέτουν τις σκέψεις τους αναφορικά με το παιχνίδι με τον Βόλο και το Λαύριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X