Serie A: «Κλείνει» συμφωνία 840 εκ. ευρώ για τα τηλεοπτικά

Serie A: «Κλείνει» συμφωνία 840 εκ. ευρώ για τα τηλεοπτικά
Photo Credits: INTIME

Τεράστιο συμφωνία για το ιταλικό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Serie A είναι κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για τα τηλεοπτικά της δικαιώματα μέχρι το 2014, αντί του ποσού των 840 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η Serie A είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με το τηλεοπτικό δίκτυο «DAZN» για τα τηλεοπτικά δικαιώματα από την περίοδο 2021-22, μέχρι την σεζόν 2024-25 αντί του ποσού των 840 εκ. ευρώ.

Μία προσφορά που ήταν μεγαλύτερη κατά 100 εκ. ευρώ από αυτήν που κατέθεσε το «Sky Italia» το οποίο επίσης ήθελε τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η συμφωνία κρίνεται από τους προέδρους των Ιταλικών ομάδων ως εξαιρετική με βάση τα οικονομικά δεδομένα στην… εποχή του κορωνοϊού, με τον Αντρέα Ανιέλι της Γιουβέντους να δηλώνει στην «Corriere della Sera»: «Είναι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Καμία άλλη Λίγκα δεν μπόρεσε να διαπραγματευτεί σε τέτοιο επίπεδο. Πρέπει να κινηθούμε προσεκτικά και να κλείσουμε την συμφωνία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X