Η λαίλαπα Κοσκωτά άγγιξε και την ΑΕΚ, η πιο βρώμικη πρόκριση του Ολυμπιακού (VIDEO)

Η λαίλαπα Κοσκωτά άγγιξε και την ΑΕΚ, η πιο βρώμικη πρόκριση του Ολυμπιακού (VIDEO)

Ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό του Κοσκωτά που «τελείωσε» τους ποδοσφαιριστές Παπαδόπουλο και Βασιλάκο και αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τον Ζαφειρόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σημερινή ημέρα αποτελεί κηλίδα στην τεράστια ιστορία της ΑΕΚ. Μία μέρα σαν σήμερα του 1988, η ΑΕΚ αλώθηκε από τους καταραμένους «Δεκαφεβρουριανούς». Η λαίλαπα Κοσκωτά παρέσυρε και τους «κιτρινόμαυρους», καθώς βρέθηκε κερκόπορτα και η ΑΕΚ έπεσε εκ των έσω. Όπως ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ έπειτα από δικαστήρια, ο Ολυμπιακός δωροδόκησε μέσω του (πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντίνου Μπαλλή) τους Θεολόγη Παπαδόπουλο και Βασίλη Βασιλάκο (ενώ υπήρχαν υπόνοιες και για άλλους παίκτες της ομάδας), ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση στον επαναληπτικό κυπέλλου των δύο ομάδων.

Ηταν η ρεβάνς της ισοπαλίας με 1-1 στο πρώτο ματς του Καραϊσκάκη και ενώ ενδιάμεσα η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με άνεση 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα. Μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τα πάντα, ο Κοσκωτάς έβαλε τα μεγάλα μέσα. Ο Μπαλλής ανέλαβε δράση, με τη συνδρομή και του Θεόφιλου Μητρούδη, μετέπειτα παράγοντα του μπασκετικού Αρη. Όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο, μέσω του Μπαλλή υπήρξε προσέγγιση των Παπαδόπουλου και Βασιλάκου, αλλά και του προπονητή, Τόζα Βεσελίνοβιτς.

Μοιραία, το παιχνίδι υπήρξε παρωδία. Ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε ανίκανος να νικήσει τις σκιές ή ακόμα και να κάνει σουτ προς την εστία. Αν και πήρε προβάδισμα με τον Χατζίδη από νωρίς, η κεφαλιά του Σωτήρη Μαυροδήμου έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία. Στο δεύτερο ημίχρονο, πολλοί παίκτες της ΑΕΚ ήταν ωσεί παρόντες στον αγωνιστικό χώρο και έτσι τα…καμάρια του Κοσκωτά πέτυχαν ακόμα δύο γκολ (Τσαλουχίδης και Φούνες οι σκόρερ), παίρνοντας «περήφανη» πρόκριση. Δεν χρειάζεται βέβαια περαιτέρω αναφοράς, πως άπαντες οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου απομακρύνθηκαν από την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X