ΑΕΚ-Βόλος: Το ματς που «τελείωσε» τον Καρέρα (VIDEO)

ΑΕΚ-Βόλος: Το ματς που «τελείωσε» τον Καρέρα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το 2-2 με τον Βόλο στη Ριζούπολη έφερε τον Μάσιμο Καρέρα στην έξοδο από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο ματς του 2020 για την ΑΕΚ έμελλε να είναι μοιραίο τόσο για την ίδια την ομάδα, όσο και για τον τότε προπονητή, Μάσιμο Καρέρα.

Στη Ριζούπολη η Ενωση ήρθε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα της Θεσσαλίας σε ένα ματς πολύ ροκ με γκολ, κόκκινες, φάσεις και ένταση. Μόλις στο 3′ ο Τάνκοβιτς άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ολα έδειχναν πως θα είναι ένα άνετο απόγευμα για την ομάδα του Ιταλού, όμως η αλήθεια ήταν μακριά από αυτό.

Μόλις στο 16′ ο Φεράρι ισοφάρισε, ενώ στο 34′ ο Ουάρντα έδωσε και το προβάδισμα στην ομάδα του στη Ριζούπολη με τον Αχιλλέα Μπέο να του… φωνάζει από τις κερκίδες. Ο Ανσαριφάρντ ισοφάρισε στο 70′ και ακολούθησε η κόκκινη του Παουλίνιο μόλις στο 74′. Στο 83′ αποβλήθηκε ο Κολόμπο, ενώ στο 88′ είδε τον δρόμο για τα αποδυτήρια και ο Σάκχοφ. Ετσι, έμεινε το 2-2 ως το τέλος.

Εκείνο το παιχνίδι ήταν το τελευταίο παιχνίδι τόσο για τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ, όσο και για τον Παουλίνιο που δεν φόρεσε ξανά τον Δικέφαλο.

Θυμηθείτε τι συνέβη σε εκείνο το ματς ΑΕΚ-Βόλος στην Ριζούπολη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X