Μπόχα και δυσωδία το δικό τους after shave!

Μπόχα και δυσωδία το δικό τους after shave!
Photo Credits: INTIME

Ο Στ.Βούλγαρης γράφει πως δεν υπάρχουν στημένα και πολυϊδιοκτησίες. Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι όλοι τους... αθώοι! Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ώρες, ώρες απορώ. Γιατί ασχολούμαστε. Όλοι μας. Εμείς, εσείς… Είναι τέτοια η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου που όσο και αν λέμε ότι το δεν έχει πιο κάτω, πάντα θα υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που θα μας υπενθυμίζει ότι το βαρέλι είναι άπατο! Από που να το πιάσεις και που να καταλήξεις. Από τις ιστορίες της 20ετίας; Αυτές του 2018; Αυτές του 2019, τις περσινές ή τις φετινές;

Στην περίφημη δίκη των 28 για τα στημένα ομόφωνα όλοι τους αθώοι! Στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας επίσης όλοι τους αθώοι! Τα παιχνίδια τα έστηνε η… Βέροια. Στην Πάτρα το έστησε ο διαιτητής. Όσο για την Ξάνθη, που υποβιβάστηκε ας πρόσεχε να μην έμπλεκε. Σιγά τώρα μην… πιστέψουμε ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ παρανόμησαν.

Άντε να τελειώνουμε και με την υπόθεση της δωροδοκίας του Σιαμπάνη για να προχωρήσουμε παρακάτω. Αθώος και αυτός για να ξεμπερδεύουμε. Σε αυτή τη χώρα, σε αυτό το ατελείωτο μπουρδέλο, η μπόχα και η δυσωδία αναβλύζει από παντού. Αλλά σε κάποιους ταιριάζει απόλυτα σαν after shave!

Τι έχω καταλάβει εγώ από την πολιτική βούληση και τη δικαιοσύνη; Παρανομήστε όλοι! Έτσι και αλλιώς κανένας δε θα πάθει τίποτα. Στήστε παιχνίδια φόρα παρτίδα. Τι και αν υπάρχουν μάρτυρες που τα καταγγέλουν; Θα περάσουν χρόνια και όλοι θα βγούνε λάδι. Στήστε δίκες και υποθέσεις. Θα κατηγορείτε κάποιον είτε έχετε στοιχεία είτε όχι και όταν περάσει ο καιρός, ποιος θα το θυμάται μωρέ τώρα.

Βάλτε ανθρώπους με μηδενικό εισόδημα να κάνουν deal εκατομμυρίων ευρώ. Βρείτε ανιψιούς και ξαδέρφια και αγοράστε προπονητικά κέντρα άλλων ομάδων, τις οποίες όμως δε θα τις… ελέγχετε. Βρείτε έναν τύπο και φυτέψτε τον σε μία ομάδα. Μετά αρχίστε το αλισβερίσι. Δώστε δανεικούς και αγύριστους. Πειράξτε συμβόλαια. Έτσι και αλλιώς το μεγάλο ψάρι δε θα την πατήσει ποτέ. Και αν υπάρξει έστω μία περίπτωση να χαντακωθεί κάποιος αυτός θα είναι πάντα ο αδύναμος. Το θύμα. Ας πρόσεχε όμως…

Τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης οφείλουμε να τις σεβόμαστε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα τις καταπίνουμε και αμάσητες. Και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να τις επικαλούμαστε όποτε μας συμφέρει.

Ο Ολυμπιακός χαρακτήριζε στημένο το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020. Μετά όμως το πανηγύριζε ως το πιο αντρίκειο. Ο ΠΑΟΚ το χαρακτηρίζει πλέον ως… Αυγενάκειο. Και πανηγυρίζει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία με ψήφους 3-0 τους αθωώνει πανηγυρικά σε αυτή τη σκευωρία. Μάλιστα.

Εγώ θα γυρίσω το χρόνο λίγο πίσω. Αν λοιπόν ο ΠΑΟΚ και ο οργανισμός του επικαλείται σήμερα την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων που τον δικαιώνει δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αποδέχεται την απόφαση της ίδιας επιτροπής για το πρωτάθλημα του 2018. Και αυτή με 3-0 τους καταδίκασε για το ντου με το όπλο προκειμένου να μετρήσει ένα γκολ οφσάιντ.

Διότι αν επηρεάστηκαν οι δικοί τους παίκτες από μία… σκευωρία, επειδή ανακοινώθηκε η ποινή που προβλεπόταν από το νόμο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα (που κέρδισαν), γιατί δεν υπήρξε επηρεασμός από τα όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ και ανήμερα της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα; Ρητορικό το ερώτημα.

Προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι συμμαχίες και οι «λυκοφιλίες». Όταν όμως βλέπεις τους αντιπάλους σου να κάνουν ότι κάνουν και να τη βγάζουν «καθαρή» συνεχώς, απλά μπαίνεις στη διαδικασία να αναρωτηθείς: Αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι;

Στο δικό μας κόσμο

Πάμε τώρα και στα δικά μας. Η ομάδα έχει πρόβλημα νοοτροπίας και στελεχών. Ανθρώπων ικανών που θα κάνουν τη διαφορά με το καλημέρα. Η ώρα της «Αγιά Σοφιάς» πλησιάζει και θα είναι αδιανόητο να πάει εκεί η ΑΕΚ με τους χειρότερους οιωνούς.

Θα πω κάτι απλό το οποίο αφορά τη φετινή χρονιά. Το πρωτάθλημα χάθηκε με τα αδιανόητα εγκλήματα που έγιναν πάλι. Και δεν χάθηκε στις λεπτομέρειες αλλά από ανικανότητα στα εύκολα. Διότι μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τις ήττες από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την εντός έδρας ισοπαλία με το Βόλο και τις εντός έδρας ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη. Μιλάμε για 11 βαθμούς πεταμένους στα σκουπίδια από ομάδες που έχουν πολύ μικρότερο… μπάτζετ από αυτό της ΑΕΚ.

Τα βασικά αν είχαν κάνει στα Σπάτα θα ήταν στο -6 και όχι στο -17. Αλλά σάμπως νιώθουν; Όλα τα προβλήματά τους λυμένα τα έχουν και βγαίνει τη μία ο ένας και δηλώνει υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και την άλλη ο άλλος και λέει ότι δεν κάναμε αυτά που είπε ο προπονητής μας. Μιλάμε για τραγωδία.

Από εδώ και στο εξής όλα κρέμονται σε μία κλωστή. Και το διακύβευμα είναι τεράστιο. Γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να τελειώσει η χρονιά και να σε βρει στη δεύτερη θέση με λίγους βαθμούς διαφορά από τον πρώτο, διαφορετικό να είσαι δεύτερος στο -…20, διαφορετικό να είσαι δεύτερος στο -20 αλλά Κυπελλούχος και διαφορετικά 5ος καταϊδρωμένος και εκτός Ευρώπης.

Η ΑΕΚ πρέπει να μιλήσει

Σε προηγούμενο blog είχα γράψει ότι πρέπει η ΑΕΚ και δη ο νέος της Τεχνικός Διευθυντής Παναγιώτης Κονέ να βγει και να μιλήσει. Να επικοινωνήσει στον κόσμο τι σκέφτεται για την ομάδα. Πρέπει επιτέλους ο φίλος και ο οπαδός της ΑΕΚ να μάθει από τους ανθρώπους της ομάδας τι έχουν στο κεφάλι τους.

Να μας πούνε γιατί ενώ έλεγαν ότι στηρίζουν τους Τσιντώτα και Αθανασιάδη, έψαχναν για γκολκίπερ και αφού έψαχναν γιατί δεν πήραν κανένα. Γιατί δεν κάνουν κινήσεις να απαλλαγούν από τους παίκτες που αποδεδειγμένα δεν κάνουν για την ΑΕΚ. Γιατί άργησαν τόσο πολύ να πάρουν δεξί μπακ και έφεραν κάποιον που ο Χιμένεθ με το καλησπέρα δεν εμπιστεύεται.

Και στο κάτω κάτω της γραφής, αν η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να πάει όπως πάει μέχρι το τέλος της σεζόν και να δώσει τις ευκαιρίες στους Μιτάι, Λάτσι, Μαχαίρα και δεν ξέρω και εγώ ποιον άλλον, ας βγει να το πει, αναλαμβάνοντας και το κόστος αυτής της απόφασης.

ΥΓ: Για μένα είναι αστείο και κωμικό να μιλάμε για ενεργοποίηση του Μάρκο Λιβάια. Ο Κροάτης δήλωσε ότι θέλει μία νέα πρόκληση. Ας τη βρει και η ΑΕΚ ας προχωρήσει παρακάτω όπως κάνει μέχρι σήμερα. Παρεμπιπτόντως κάποιοι έλεγαν πως αυτές τις «μαγκιές» ο Μελισσανίδης δε θα τις κάνει στον Λιβάια και τις έκανε μόνο στον Λαμπρόπουλο και στον Μπακασέτα. Να λοιπόν που τις έκανε και στον Κροάτη… Έτσι όμως πρέπει να συνεχίσει και με άλλες περιπτώσεις. Βάζοντας το μαχαίρι στο κόκαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X