Lockdown: Στις 12 το μεσημέρι η εξειδίκευση των μέτρων από τον Χαρδαλιά

Χαρδαλιάς για φιλάθλους στα γήπεδα: «Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, θα περνούσαμε το λάθος μήνυμα»

Στις 12 το μεσημέρι η εξειδίκευση των μέτρων από τον Νίκο Χαρδαλιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυστηρό lockdown στην Αττική, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να εξειδικεύσει τα μέτρα το μεσημέρι της Τετάρτης στις 12.00.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας, μαζί με τον κ. Χαρδαλιά ανακοινώσεις θα κάνουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, η Γενική Γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η Γενική Γραμματέας Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άννα Στρατινάκη, καθώς και ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης.

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας

«Σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με τη λήψη νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην Αττική από Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα εξειδικεύσει τα μέτρα προς εφαρμογή, αύριο, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 12.00, από το κτίριο Φάρος της Πολιτικής Προστασίας.

Κατά την ενημέρωση από τον Υφυπουργό, ανακοινώσεις θα κάνουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, η Γενική Γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η Γενική Γραμματέας Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Άννα Στρατινάκη, καθώς και ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης.

Σημειώνεται ότι δεν προβλέπεται δημοσιογραφική κάλυψη / θα δοθεί pool από την ΕΡΤ. Επιτρέπεται παρουσία φωτορεπόρτερ.»

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X