Παιδιά... σας βλέπουνε

Παιδιά... σας βλέπουνε
Photo Credits: INTIME

Με ροτέσιον ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που όλη η φίλαθλη Ελλάδα αγωνιά… για το ματς της χρονιάς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αρη ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κάνει ροτέσιον.

Προφανώς ο Μαρτίνς αντιλαμβάνεται πως το ματς της Τετάρτης θα είναι ένας περίπατος, όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας για το ματς του πρωταθλήματος, εκεί που ο Σιαμπάνης έκανε… περίπατο στην περιοχή του Αρη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς με τον Αρη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, συμπεριέλαβε σε αυτή τον Λαλά και τον Παπασταθόπουλο, ενώ για λόγους ξεκούρασης άφησε εκτός τους Σα, Εμβιλά, Βαλμπουενά, καθώς και τους Ανδρούτσο και Μπρούμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του το απόγευμα της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (21:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X