ΑΕΚ: Την τελευταία στιγμή του Λάνγκφορντ ενόψει Λαυρίου

Λάνγκφορντ: Η θεαματική 30αρα στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στο BCL (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κιθ Λάνγκφορντ παραμένει αμφίβολος στην ΑΕΚ ενόψει προημιτελικού Κυπέλλου

Σε ρυθμούς… Κυπέλλου κινείται η ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες. Η Ένωση αντιμετωπίζει το Λαύριο, εκτός έδρας, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρόκριση στην τετράδα του θεσμού, ώστε να υπερασπιστεί το τρόπαιο που κατέκτησε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Κρήτη, κόντρα στον Προμηθέα.

Το έργο των παικτών του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι δύσκολο, κάτι που αναγνωρίζουν άπαντες εντός των τειχών, καθώς στο παιχνίδι πρωταθλήματος, στο κλειστό της Λαυρεωτικής, οι «κιτρινόμαυροι» γνώρισαν την πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα. Τώρα όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς πρόκειται για do or die παιχνίδι και στόχος της ΑΕΚ είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμη για μάχη.

Την ίδια στιγμή η συμμετοχή του Κιθ Λάνγκφορντ παραμένει αμφίβολη στο παιχνίδι της Τετάρτης. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν αγωνίστηκε στη νικηφόρα αναμέτρηση με το Περιστέρι, λόγω ελαφρού διαστρέμματος που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής, με τη συμμετοχή του να παραμένει αμφίβολη και επί της ουσίας να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Αυτός είναι και ο μοναδικός «πονοκέφαλος» στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, με την Ένωση να έχει σαν στόχο να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση κόντρα στο Περιστέρι, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το περασμένο Σάββατο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X