Ρεάλ Μαδρίτης: Θα κινηθεί για έναν εκ των Μπαμπέ-Χάαλαντ το καλοκαίρι

Η Τσέλσι θα κινηθεί δυνατά για τον Χάαλαντ!
Photo Credits: INTIME

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί για έναν εκ των Κιλιάν Μπαπέ ή Έρλινγκ Χάαλαντ το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί για έναν εκ των Κιλιάν Μπαπέ ή Έρλινγκ Χάαλαντ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ριζικές πρόκειται να είναι οι αλλαγές, που θα υπάρξουν το καλοκαίρι που έρχεται στο ρόστερ της Ρεάλ.

Ο Σέρχιο Ράμος όπως όλα δείχνουν βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με τον Ραφαέλ Βαράν δεν δείχνει διατεθειμένος να επεκτείνει το συμβόλαιο του με την «Βασίλισσα».

Ωστόσο πέρα από τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν στις τάξεις των «μερένγκες» είναι δεδομένο πως θα γίνουν και προσθήκες, καθώς οι Μαδριλένοι τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχουν πραγματοποιήσει μεταγραφή. Μάλιστα οι ιθύνοντες τους έχουν υψηλές βλέψεις για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εκπομπής «El Chiringuito» πρόκειται να κινηθούν για την απόκτηση ενός εκ των Κιλιάν Μπαπέ ή Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα της «Βασίλισσας», καθώς έχει σαν ίνδαλμα του τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Για τον λόγο αυτό άλλωστε ο ίδιος, δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της γαλικής πρωτεύουσας, το οποίο και λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ο Εμπαπέ δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση καθώς μετρά 18 γκολ και 9 ασίστ φέτος σε 26 αγώνες.

Ωστόσο η Ρεάλ από την πλευρά της, δεν δείχνει διατεθειμένη να δώσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του. Για τον λόγο αυτό, σε περίπτωση που τελικά «στραβώσει» η απόκτηση του Γάλλου σέντερ φορ, η Ρεάλ έχει ως εναλλακτικό πλάνο την απόκτηση του Νορβηγού επιθετικού της Ντόρτμουντ που φέτος μετρά 22 γκολ και 6 ασίστ σε 22 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τους Βεστφαλούς να μην ζητούν για την παραχώρησή του λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.

«Στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν είναι να πάρει τον Μπαπέ. Και η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τις εξελίξεις για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Αν ο Μέσι παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, στη Ρεάλ εκτιμούν ότι θα είναι αδύνατον να πάρουν τον Εμπαπέ στο τέλος της σεζόν, επειδή ή Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα τον αφήσει να φύγει. Η μόνη περίπτωση είναι η Παρί να μην μπορεί να πληρώσει τρεις σταρ (Μέσι, Μπαπέ και Νεϊμάρ) και αυτό θα κινητοποιήσει την Ρεάλ.

Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Ωστόσο, αν η Ρεάλ δεν καταφέρει να πάρει το καλοκαίρι τον παίκτη, τότε θα κάνει υπομονή για έναν χρόνο. Ο Εμπαπέ δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, επειδή να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, Εάν δεν πάρει τον Μπαπέ η Ρεάλ, τότε θα προχωρήσει για τον Χάαλαντ και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πάρει τον Νορβηγό επιθετικό της Ντόρτμουντ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην συγκεκριμένη εκπομπή ο Τζόσεπ Πεδρερόλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X