«Ελ. Βενιζέλος»: 51χρονος συνελήφθη με 10 κιλά ηρωίνης σε βαλίτσα με τρεις στρώσεις βενζινόκολλας (VIDEO)

Πωλείται άμεσα το 30% του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σύλληψη ενός 51χρονου από την Τανζανία προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το Σάββατο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς, όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έλεγχο, η βαλίτσα του είχε τρία τοιχώματα βενζινόκολλας για να αποφύγει τον εντοπισμό των 10 κιλών ηρωίνης που μετέφερε, από τους ανιχνευτικούς σκύλους.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Γιοχάνεσμπουργκ Νοτίου Αφρικής, μέσω Κατάρ.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος κατελήφθη να μεταφέρει -8- συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, βάρους -10- κιλών και -640- γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει στα τοιχώματα της αποσκευής του.

Η αξία της συγκεκριμένης ποσότητας ναρκωτικής ουσίας ξεπερνά τις 150.000 ευρώ, καθώς η πώληση ενός κιλού στην παράνομη αγορά κυμαίνεται από 15.000 έως 17.000 ευρώ. Σύμφωνα με στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, για την μετασκευή της συγκεκριμένης βαλίτσας τα κυκλώματα δαπανούν έως και 5.000 ευρώ για να την προμηθευτούν.

Ο συλληφθείς, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν είχε στην κατοχή του νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής του στην χώρα μας, και αν και μένει στην Αθήνα, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς δεν αποκάλυψε την διεύθυνση κατοικίας του.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/elbenizelos-51hronos-synelifthi-iroini-balitsa-treis-stroseis-benzinokollas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X