Aκαδημίες ΑΕΚ: Ανατροπή και νέα δεδομένα -Δεν προχωρά με Κωστένογλου

Aκαδημίες ΑΕΚ: Ανατροπή και νέα δεδομένα -Δεν προχωρά με Κωστένογλου
Photo Credits: INTIME

Ολα τα τελευταία δεδομένα για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ με τις σκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ακαδημίες της ΑΕΚ είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο των αλλαγών που σκέφτεται και θέλει να κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενόψει καλοκαιριού και της νέας σεζόν.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο ίδιος είχε εκφράσει την θέληση να επιστρέψει στο πόστο του ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος είχε αφήσει την θέση αυτή για να βοηθήσει την πρώτη ομάδα στην μετά-Καρντόσο εποχή. Και τελικά δεν επέστρεψε ποτέ στο πόστο του.

Η ΑΕΚ προχώρησε με τεχνικό διευθυντή τον Κώστα Τσάνα αν και από αρχές του 2020 όλα στην Ακαδημία υπολειτουργούν λόγω κορωνοϊού και εδώ και μήνες τα τμήματα είναι τελείως ανενεργά.

Τελικά νεότερη ενημέρωση από τους «κιτρινόμαυρους» αναφέρει ότι ο Μελισσανίδης δεν θα προχωρήσει τελικά στην επιστροφή του Νίκου Κωστένογλου, δίχως να εξηγείται ακόμη αυτή η απόφαση.

Μένει να φανεί τώρα αν ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πάει σε νέο μοντέλο λειτουργίας των Ακαδημιών «πατώντας» σε ευρωπαϊκά πρότυπα (πιθανόν και με την συμβολή του Παναγιώτη Κονέ σε αυτό) ή θα παραμείνει στο υπάρχον με τον Κώστα Τσάνα στη διοίκηση των Υποδομών και τα πρόσωπα που υπάρχουν τώρα.

Σε κάθε περίπτωση από το καλοκαίρι οι Ακαδημίες της ΑΕΚ καλούνται να λειτουργήσουν ξανά πάνω σε μία νέα βάση και να προωθούν ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα, όπως έγινε το τελευταίο διάστημα με τους Μαχαίρα, Μιτάι και Κοσίδη, ενώ ακολουθούν και άλλα παιδιά από τις «κιτρινόμαυρες» Υποδομές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X