Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Φερέρ στην ΑΕΚ (VIDEO)

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Φερέρ στην ΑΕΚ (VIDEO)

Η ήττα που αποτέλεσε το τέλος της θητείας του Λορένθο Σέρα Φερέρ στην ΑΕΚ μετά από 20 μήνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επειτα από την εντυπωσιακή πρώτη χρονιά του Λορένθο Σέρα Φερέρ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ (με τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως την πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και την ανάδειξη νέων παικτών), οι προσδοκίες ήταν πολλές.

Η διοίκηση Νικολαϊδη του προσέφερε ένα παχυλό και μακράς πνοής συμβόλαιο, αλλά ο Ισπανός έβγαλε αλαζονική συμπεριφορά. Η ΑΕΚ είχε πολλές αυξομειώσεις στην εικόνα της, μολονότι είχε σχηματιστεί ένα απίστευτο ρόστερ. Και το «κύκνειο άσμα» του Φερέρ στον πάγκο της Ενωσης, ήρθε μια μέρα σαν σήμερα στη Λάρισα.

Η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από την Λάρισα στο Αλκαζάρ. Ο Φερέρ παρέταξε μια ομάδα χωρίς βασικές επιλογές, επιδιδόμενος σε ένα άναρχο ροτέισον. Αποκορύφωμα των τραγικών επιλογών του, ήταν η τριπλή αλλαγή στο 60’ της αναμέτρησης, ενδεικτικό δείγμα πανικού.

Ακόμα και τότε πάντως, δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα της ΑΕΚ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αλλαγών ήρθε η αποβολή του Ζεράλδο και λίγο μετά το γκολ του Ζουράφσκι. Η ΑΕΚ έχασε στην Λάρισα και ο Φερέρ τελείωσε από την ομάδα, με τον Νίκο Κωστένογλου να αναλαμβάνει τα ηνία και να την οδηγεί στην πρώτη θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X