Χιμένεθ: «Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης οι δύο ισχυρότερες στη La Liga»

Χιμένεθ: «Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης οι δύο ισχυρότερες στη La Liga»
Photo Credits: INTIME

Για το ισπανικό πρωτάθλημα μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε για το ισπανικό πρωτάθλημα, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση του για τη Σεβίλλη.

Με αφορμή το γεγονός ότι είναι ο τελευταίος προπονητής των Ανδαλουσιανών που απέκλεισε στο Κύπελλο την Μπαρτσελόνα (2009-10), ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στην «ACB».

Θυμήθηκε λοιπόν τον θρίαμβο επί των Καταλανών του Πεπ Γκουαρντιόλα και παράλληλα δήλωσε πεπεισμένος ότι η φετινή ομάδα της Σεβίλλης είναι μαζί με την Ατλέτικο οι καλύτερες στην Ισπανία.

«Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ Σεβίλλης και Μπαρτσελόνα. Η Σεβίλλη έχει μια υπέροχη ομάδα και η Μπαρτσελόνα, αν και είναι τώρα κάπως καλύτερη, είναι μια ομάδα με πολλές αμφιβολίες», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Για μένα Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι οι πιο σταθερές ομάδες φέτος, οι δύο ισχυρότερες στη La Liga. Η Σεβίλλη, χωρίς αμφιβολία, είναι σε θέση να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα βρίσκεται μπροστά της. Είναι ο πρόωρος τελικός. Το λέω αυτό με όλο τον σεβασμό σε Αθλέτικ και Λεβάντε. Αυτή η διοργάνωση είναι πάντα ξεχωριστή. Υπάρχουν ακόμα φίλαθλοι που με θυμούνται επειδή αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα»

Αναφερόμενος, δε, στη μεγάλη νίκη στο «Καμπ Νου», σημείωσε: «Τώρα τη θυμάσαι με αγάπη, αλλά εκείνη τη στιγμή νιώθεις μεγάλη πίεση και ευθύνη. Ήμουν λίγο τολμηρός εκείνη την ημέρα. Παίξαμε με πίεση πολύ ψηλά. Για να το κάνω αυτό, επέλεξα ένα σχήμα με τέσσερις πολύ γρήγορους επιθετικούς. Ξεκινήσαμε με τους Κονέ, Περότι, Νάβας και Καπέλ. Κερδίσαμε 1-2, αλλά αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αν και είναι αλήθεια ότι η Μπαρτσελόνα είχε επίσης ευκαιρίες.

Στη ρεβάνς υποφέραμε πολύ. Η Μπαρτσελόνα ήταν συνέχεια στην επίθεση. Ο πραγματικός ήρωας αυτού του παιχνιδιού ήταν ο τερματοφύλακας μας, ο Παλόπ, ο οποίος έκανε μερικές απίστευτες αποκρούσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X