Ο ΠΑΟ δεν παίζει στο Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ -Νέα κρούσματα κορωνοϊού!

Ο ΠΑΟ δεν παίζει στο Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ -Νέα κρούσματα κορωνοϊού!
Photo Credits: INTIME

Αναβάλλεται το ματς του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συναγερμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν νέα κρούσματα εντός της ομάδας και ο αγώνας με το Περιστέρι (10/02, 20:00), καθώς και το υπόλοιπο Κύπελλο οδηγούνται σε αναβολή.

Ο κορωνοϊός δεν σταματάει να… χτυπάει τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες. Οι «πράσινοι» δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής, κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς νέα κρούσματα του ιού. Η κατάσταση αυτή, μάλιστα, συνεχίστηκε και την Δευτέρα (08/02).

Να σημειωθεί πως τα υπόλοιπα ματς θα πραγματοποιηθούν κανονικά, μόνο τα ματς του Παναθηναϊκού θα αναβληθεί.

Στα πρωινά τεστ που πραγματοποιήθηκαν εντός της ομάδας εντοπίστηκαν νέα κρούσματα και για να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα άπαντες στην ομάδα του Όντεντ Κάτας έχουν κληθεί για επανεξέταση. Αυτό γιατί μετά τα τέσσερα κρούσματα της περασμένης εβδομάδας, ο αριθμός έχει αυξηθεί πλέον επικίνδυνα.

Όπως είναι φυσικό, επικρατεί μεγάλη αναταραχή εντός των τειχών, καθώς υπάρχουν φόβοι για ακόμα μεγαλύτερη διασπορά του ιού μέσα στην ομάδα, όπως και φόβοι πως τις επόμενες μέρες θα προκύψουν και νέα κρούσματα. Και με δεδομένο το γεγονός πως πρόκειται για αθλητές, στην πλειοψηφία των κρουσμάτων, η διεξαγωγή του προημιτελικού Κυπέλλου με το Περιστέρι, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Τετάρτη (10/02) καθίσταται αδύνατη.

Οι υπόλοιπο τρεις προημιτελικοί του θεσμού (Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας, Λαύριο – ΑΕΚ, Ηρακλής – ΠΑΟΚ) θα διεξαχθούν κανονικά αι στη συνέχεια η διοργάνωση θα διακοπεί μέχρι να βρεθεί νέα ημερομηνία για τα παιχνίδια του θεσμού. Με βάση μάλιστα τον αρχικό προγραμματισμό, η διοργάνωση μοιάζει αδύνατο να ολοκληρωθεί πριν από τις 10 Απριλίου, καθώς δεν υπάρχει κενό διάστημα για αγώνες μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία πιθανά σενάρια για τη συνέχιση του Κυπέλλου. Το ένα είναι να ολοκληρωθεί μετά τις 10 Απριλίου, το δεύτερο είναι να ολοκληρωθεί ο θεσμός έως τις 2 Μαϊου, ενώ υπάρχει και ένα τρίτο που αναφέρει ολοκλήρωση μέσα στον Μάιο.

Αυτό σημαίνει πως οι τρεις προημιτελικοί θα γίνουν κανονικά, όμως ο αγώνας του Παναθηναϊκού θα αναβληθεί. όπως οι ημιτελικοί της Παρασκευής (12/02) και ο τελικός της Κυριακής (14/02) και τις επόμενες ώρες αναμένονται ανακοινώσεις για το μέλλον του θεσμού. Οι «πράσινοι» έχουν ενημερώσει με υπευθυνότητα όλες τις αρμόδιες αρχές (ΕΟΔΥ, ΕΟΚ) και εκτός από ανακοινώσεις αναμένεται να δούμε και τα μέτρα που θα ληφθούν.

Την ίδια στιγμή, στο «πράσινο» στρατόπεδο θέτουν σε πρώτο πλάνο την υγεία όλης της ομάδας, σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη, λόγω του κορωνοϊού.

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι προπονήσεις στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας να οδηγηθούν σε διακοπή, ή να υπάρξουν προγράμματα με μικρά γκρουπ, ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X