Ειλικρινά τώρα, λυπηθείτε μας!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Σαντοριναίος απορεί με την κατρακύλα χωρίς φρένο...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη ομάδα της ΑΕΚ να έχει αποκοπεί τόσο πολύ από τον ψυχισμό των οπαδών της. Ούτε η ομάδα του 2013 δεν σου δημιουργούσε τόση θλίψη. Τελειώνει η δουλειά και δεν μπορείς να ηρεμήσεις, θέλεις να ξεριζώσεις τα εσώψυχά σου.

Ειλικρινά τώρα, δεν κυλά αίμα στις φλέβες σας; Δεν νιώθετε θυμό κι αγανάκτηση; Τσίπα δεν υπάρχει; Πηγαίνετε από την μία κατραπακιά στην άλλη και δεν νιώθετε τίποτα; Βγαίνετε στα μικρόφωνα και ζητάτε συγνώμη. Γιατί; Αφού τα ίδια θα κάνετε… Ξανά και ξανά… Ένα μοτίβο αποτυχίας…

Στην διοίκηση όλα καλά

Εκεί στην διοίκηση όλα καλά; Περνάτε όμορφα στις γραφειάρες σας; Καθάρισαν τα τζάμια να έχετε ηλιοφάνεια; Ο αγωνιστικός σχεδιασμός πάει υπέροχα; Λογικά με τόσα αποτυχημένα ποδοσφαιρικά στοιχήματα θα πρέπει να έχουν ξεχειλίσει οι κουβάδες.

Για τους άλλους δεν ξέρω αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ πως ο Μελισσανίδης που έχω γνωρίσει βλέπει αυτό το αίσχος και κοιμάται ήσυχος τα βράδια. Έχτισε τον Ναό κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, γκρέμισε σάπια ποδοσφαιρικά κατεστημένα, επανέφερε την ομάδα στην κορυφή και τώρα; Όσα έρθουν κι όσα πάνε, αφημένα στην τύχη;

Ε, δεν μπορώ να πιστέψω πως η ομάδα πηγαίνει με τον αυτόματο πιλότο. Δεν δέχομαι πως περνάει όμορφα με όσα βλέπει. Δεν γίνεται να στεναχωριέται για το πανό και την κριτική των οπαδών και να μην τρελαίνεται από το αγωνιστικό φιάσκο που παρακολουθούμε όλοι μας με κομμένη την ανάσα.

Ρωτήστε τον κόσμο

Ρωτήστε τους οπαδούς σας, ρωτήστε τον κόσμο της ομάδας πως βλέπει τους αγώνες. Όσοι έχουν απομείνει, δηλαδή, να παρακολουθούν αυτή την ποδοσφαιρική ταλαιπωρία. Ένα θλιβερό θέαμα που υποχρεώνει εκατομμύρια κόσμου σε insomnia.

Από τα μηνύματα κριτικής δεχόμαστε πια μηνύματα απόγνωσης. Ένας κόσμος που

έχει την ΑΕΚ στην καρδιά του, ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς του. Έχω γνωρίσει άνθρωπο ο οποίος στο κυριακάτικο τραπέζι έβγαζε ένα ακόμη πιάτο για την ΑΕΚ του προτού φύγει για το γήπεδο.

Κύριοι, ειλικρινά τώρα λυπηθείτε μας! Μην δηλητηριάζετε άλλο τις Κυριακές μας. Τι να πρωτογράψουμε μετά το νέο φιάσκο; Ας αρχίσουμε από τον λατρεμένο Μανόλο που εμφάνισε πάλι τις παλιές κακές συνήθειες, να φταίνε όλοι οι άλλοι στις αναποδιές του.

Τα γυρίζει ο Μανόλο

Μίλησε ο Ισπανός για κακό προγραμματισμό. Μα ο ίδιος δεν έλεγε ένα μήνα προτού έρθει πως η ΑΕΚ έχει “ρόστερ πρωταθλητισμού” σε συνέντευξη στην livesport; Τι έχει αλλάξει; Ο Νταντσένκο; Μα ο ίδιος πρόλαβε να ακυρώσει με τις δηλώσεις του την σκοπιμότητα της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Θυμίζω πως ο Ουκρανός αποκτήθηκε ως μπακ κι ο Χιμένεθ τον χαρακτηρισε ως ακατάλληλο που πρέπει να εκπαιδευτεί για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ΑΕΚ ώστε να παιξει διαφορετικά από το 3-5-2. Κι ως τώρα, ξεκίνησε ως εξτρέμ στην Ριζούπολη και κατέληξε αλλαγή του ανέτοιμου Ραντόνια με τον Άρη! Δεν σχολιάζω την επιεικώς προβληματική εικόνα του Νταντσένκο επειδή προέρχεται από προετοιμασία και θα περιμένω μην τον αδικήσω. Έναν μήνα τον έψαχναν, δεν μπορεί κάτι θα έχουν δει…

Ο μύθος της φυσικής κατάστασης

Να μιλήσουμε για την φυσική κατάσταση και πως φταίνε οι προηγούμενοι; Δηλαδη η ΑΕΚ πετούσε στην Τούμπα με την δουλειά του τιμ Μανόλο και τώρα που πατάει τα κορδόνια της φταίει το τιμ Καρέρα; Σοβαροί να είμαστε. Το προηγούμενο τεχνικό επιτελείο είχε δουλέψει στην αντοχή με ασκήσεις προσαρμογής ανάμεσα στους αγώνες. Η ομάδα Χιμένεθ δεν έχει προλάβει να δουλέψει σε φυσική κατάσταση λόγω των συνεχόμενων αγώνων αλλά έβαλε ένταση στις προπονήσεις.

Ποιος φταίει, λοιπόν, για τις συνεχόμενες θλάσεις; Ποιος φταίει για την κακή διαχείριση του ρόστερ; Σε πρόκριση κλειδωμένη από το πρώτο ματς, ποιος ευθύνεται που αγωνίστηκαν Σάχοφ και Γαλανόπουλος με τον Απόλλωνα; Ο Καρέρα; Τουλάχιστον με τον Ιταλό βλέπαμε θεαματικό ποδόσφαιρο παρά τα χοντρά κι ανεξήγητα αμυντικά λάθη.

Επέτρεψαν τα αμυντικά λάθη

Έφυγε λοιπόν ο Ιταλός και το μοτίβο της αμυντικής καθίζησης επαναλαμβάνεται με συνέπεια μόλις έληξε ο μήνας του μέλιτος. Πάλι γκολ από στατική φάση, πάλι αμυντική γραμμή “παρίσταμαι και χαιρετώ”. Δείτε στο βίντεο το πρώτο γκολ του Ρόουζ. Πρώτος στην μπάλα ο Δεληζήσης, πρώτος ο Ματέο Γκαρσία, πρώτος ο Ρόουζ! Δείτε στο βίντεο την ευκαιρία του Ματέο Γκαρσία από εκτέλεση κόρνερ. Παίρνει την μπάλα στο πέναλτι και κόβει βόλτες στην περιοχή φτάνοντας ανενόχλητος μπροστά στον Αθανασιάδη!

Στο πρώτο γκολ τερματοφύλακας της ΑΕΚ πάει να διώξει σκυφτός με τα χέρια στις μύτες των παπουτσιών! Τι να πούμε περισσότερο; Για την διοίκηση που κλείνει τα μάτια στις εξόφθαλμες ανάγκες για τερματοφύλακα πρώτης γραμμής και για στόπερ ηγέτη επειδή θέλει με το ζόρι να διακιωθεί για τις λανθασμένες αποφάσεις της;

Καρκίνος η νοοτροπία

Ποτέ το βασικό πρόβλημα δεν ήταν ο προπονητής. Ούτε τότε ο Καρέρα ούτε τώρα ο Χιμένεθ. Ο “καρκίνος” της ΑΕΚ είναι η νοοτροπία της απάθειας, της αδράνειας, της αδιαφορίας για την κατρακύλα. Σαφώς κι υπάρχει ζήτημα ποιότητας σε κάποιες θέσεις αλλά δεν μπορεί να γίνεται τέτοια συζήτηση όταν η ΑΕΚ διασύρεται από ομάδες όπως ο Αρης, ο ΠΑΣ Γιάννινα κι ο Απόλλων, με όλο τον σεβασμό στις συγκεκριμένες ομάδες.

Θέλετε άλλο παράδειγμα για να γίνει κατανοητή η αρρώστια; Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Απόλλωνα δήλωσε πως δεν υπήρξε συγκέντρωση κι η ομάδα υποτίμησε τον αντίπαλο! Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Άρη δήλωσε πως δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του προπονητή! Και τι κάνατε όταν μιλούσε ο Μανόλο; Χαζεύατε τον ηλιόλουστο καιρό στα Σπάτα;

ΥΓ Ο Ολιβέιρα που εισπράττει 1,2 εκατομμύρια και κάνει μουτράκια στην μείωση αποδοχών σταματά με το… χέρι κεφαλιά μισό γκολ του Μάνταλου! Τι να λέμε, ρε παιδιά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X