Σεμέδο: Το μεσαίο δάχτυλο έμεινε ατιμώρητο! (VIDEO)

Σεμέδο: Το μεσαίο δάχτυλο έμεινε ατιμώρητο! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το VAR έχει έρθει στην Ελλάδα αλλά φαίνεται ότι λειτουργεί κατά περίπτωση και κατά περίσταση με τους Ελληνες διαιτητές να αποδεικνύουν πως δεν είναι σε θέση για να βλέπουν τα οφθαλμοφανή, ακόμη κι αν έχουν πια τη δυνατότητα των πολλαπλών ριπλέι και τη βοήθεια από το δωμάτιο του VAR.

Χαρακτηριστική είναι η φάση με πρωταγωνιστή τον Ρούμπεν Σεμέδο που συνέβη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο 68′ αλλά δεν την αντιλήφθηκαν (;) ούτε ο Γκορτσίλας, ούτε ο Διαμαντόπουλος.

Ο Σεμέδο και ο Ελ Αραμπί πήδηξαν μαζί για κεφαλιά, ο Μαροκινός… νίκησε στον αέρα τον συμπαίκτη του κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφήνοντας «πικραμένο» τον Πορτογάλο, ο οποίος θέλοντας να κάνει πλάκα στον Ελ Αραμπί που του «έκλεψε» το γκολ, του έδειξε το μεσαίο δάχτυλο και στη συνέχεια «έσκασε» στα γέλια και έσπευσε να τον αγκαλιάσει για να τον συγχαρεί. Προφανώς η πλάκα και το γέλιο είναι ωραία στη ζωή αλλά και οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμόζονται πιστά και όχι κατά το δοκούν.

Ανεξάρτητα αν η χειρονομία στρέφεται προς συμπαίκτη ή αντίπαλο, αξιολογείται από τον κανονισμό (σ.σ. όπως αναφέρεται στο άρθρο 12) ως εξύβριση και επισύρει τιμωρία αποβολής και ποινής τουλάχιστον δύο αγώνων κάτι που στην προκειμένη περίπτωση είναι τα ματς με τον Αρη στο Κύπελλο και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για το πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X