ΑΕΚ: Γύρισε 10 χρόνια πίσω με την ήττα από τον Άρη!

ΑΕΚ: Γύρισε 10 χρόνια πίσω με την ήττα από τον Άρη!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ηττήθηκε δεύτερο ματς σερί στην έδρα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε και δεύτερο σερί ματς στην έδρα της μετά το 0-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι μόλις η δεύτερη φορά που το παθαίνει σε «κολλητά» ματς με ομάδες πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Η πρώτη είχε καταγραφεί, πριν 10 χρόνια στις αρχές του 2011, όταν μετά το 0-4 από τον Ολυμπιακό Βόλου, ακολούθησε νέα ήττα… από τον Αρη! Με σκορ 2-1 τότε και σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Ντάρσι Νέτο. Ποιος ήταν προπονητής στην «Ενωση»; Ο Μανόλο Χιμένεθ!

Επίσης, υπάρχει άλλη μία πολύ πρόσφατη περίπτωση με δύο διαδοχικές εντός έδρας ήττες της ΑΕΚ και μάλιστα από επαρχιακές ομάδες. Μόνο που η πρώτη, με 0-1 από την ΑΕΛ, ήταν στο τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ για το 2018-19 και η δεύτερη, με 1-2 από την Ξάνθη, στο πρώτο της περιόδου 2019-20!

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως το γκολ του Λίτσεϊ Ροζ θα καταγραφεί στην ιστορία της ΑΕΚ, μια και ήταν το 1.700ό που δέχθηκε στη δική της πορεία στην κορυφαία κατηγορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X