ΑΕΚ - Άρης: Η κριτική των 16 ποδοσφαιριστών της Ένωσης

Εικόνες από το ΑΕΚ-Αρης
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ - Άρης: Η κριτική των ποδοσφαιριστών της Ένωσης που έπαιξαν στο ματς με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ – Άρης: Κακή βραδιά και πολύ άσχημη ήττα για την Ένωση στο ΟΑΚΑ. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του ματς με τον Άρη:

Γιώργος Αθανασιάδης: Στο πρώτο γκολ του Άρη έχει κάνει τεράστιο λάθος, καθώς επί της ουσίας του φεύγει η μπάλα από τα χέρια και στρώνεται μπροστά στον Ρόουζ για να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε σωστή θέση και αντέδρασε στην ευκαιρία του Γκαρσία και δεν είχε και πολλά περιθώρια στο δεύτερο γκολ.

Βενταντ Ραντόνια: Ξεκίνησε με οδηγία να είναι «κολλημένος» πάνω στον αντίπαλο του και να μην επιχειρεί ανεβάσματα. Προσπάθησε να την ακολουθήσει και ξεκίνησε με διάθεση. Όσο περνούσε η ώρα όμως, η απειρία του ήταν αυτή που τον οδηγούσε σε πολλά λάθη και στον τρόπο που έμπαινε σε φάσεις αλλά και με την μπάλα στα πόδια του

Ιονούτς Νεντελτσεάρου: Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός δεν είχε γερά πατήματα στο γήπεδο και επίσης δεν είχε καθόλου καλή συνεργασία με τον «παρτενέρ» του. Είχε κάποιες σωστές αντιδράσεις. Αλλά ήταν και πολλές οι φορές που έχασε και την θέση του, αλλά και προσωπικές μονομαχίες.

Ζίγκα Λάτσι: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα, αλλά δεν έβγαζε την σιγουριά και την σταθερότητα άλλων παιχνιδιών. Βεβαίως και αυτή την φορά, ο Λάτσι έκανε ορισμένες καίριες παρεμβάσεις και έσωσε δύσκολες καταστάσεις για την άμυνα της ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.  Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, έκανε και κάποια λάθη απειρίας.

Έλντερ Λόπες: Για μια ακόμα φορά ο Πορτογάλος μπακ έκανε αντιφατικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Είχε κάποιες καλές προσωπικές ενέργειες με την μπάλα στα πόδια, αλλά και αυτές δεν τις ολοκλήρωσε σωστά. Αλλά είχε και πολλά ανασταλτικά προβλήματα, όπως και εύκολα λάθη με την μπάλα στα πόδια του.

Αντρέ Σιμόες: Πολύ κακό ματς για τον αρχηγό της ΑΕΚ. Έχασε πολλές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή και έκανε και πολλά λάθη με την μπάλα στα πόδια του. Είχε πολλές κακές εκτιμήσεις φάσεων καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και είχε ζητήματα και στα ανασταλτικά και στα δημιουργικά του καθήκοντα.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ξεκίνησε κάπως καλά το παιχνίδι, πιέζοντας χαμηλά και σωστά την άμυνα του αντιπάλου. Όσο όμως περνούσε η ώρα στο ματς, τόσο έδειχνε να βγαίνει και εκτός ρυθμού και εκτός κλίματος παιχνιδιού. Δυσκολεύτηκε πολύ να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι και να παίξει πιο κοντά στον σέντερ φορ, όπως του είχε ζητήσει ο Χιμένεθ.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα, αλλά έκανε πολύ κακό παιχνίδι. Πρώτον φέρει μεγάλη ευθύνη για το δεύτερο γκολ του Άρη, καθώς άφησε ελεύθερο και άνετο τον σκόρερ. Γενικώς όμως ήταν ανύπαρκτος σ’ όλο το ματς και στο δημιουργικό αλλά και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Χρήστος Αλμπάνης: Κακό παιχνίδι και από τον ακραίο μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ. Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες, αλλά τις τράβηξε από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να μην τις ολοκληρώσει καθόλου σωστά. Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, εξ ου και η αλλαγή νωρίς από τον Χιμένεθ.

Λιβάι Γκαρσία: Ο μοναδικός που το πάλεψε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Πήρε προσπάθειες πάνω του, επιχείρησε να αποφύγει τους δυο και τρεις αντιπάλους που έπεφταν πάνω του και πάλεψε για να δημιουργήσει κάτι. Ήταν όμως απελπιστικά μόνος του.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Θα μπορούσε να είχε εκτελέσει καλύτερα σε μια φάση στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα είχε έναν πολύ άχαρο ρόλο, ο οποίος τον οδηγούσε πολύ συχνά πολλά μέτρα μακριά από την αντίπαλη περιοχή, εκεί που ουσιαστικά δεν μπορούσε να προσφέρει απολύτως καμία βοήθεια.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να πάρει κάποιες ενέργειες πάνω του, προκειμένου κάπως να νοικοκυρέψει την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Άρχισε να το καταφέρνει κάπως, όταν βρήκε λίγο αγωνιστικό ρυθμό. Αλλά χωρίς να κάνει κάτι θεαματικό. Και μια ευκαιρία που είχε να εκτελέσει, το έκανε πάνω στον συμπαίκτη του.

Όλεγκ Νταντσένκο: Φιλότιμος ήταν ο Ουκρανός δεξιός μπακ και με πολύ περισσότερα ανεβάσματα από την πλευρά του, σε σχέση με τον Ραντόνια. Όμως χωρίς να κάνει τίποτα εντυπωσιακό και χωρίς να περάσει μπάλες στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που θεωρητικά είναι το δυνατό του σημείο.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Μετά τον Γκαρσία, ο παίκτης που προσπάθησε περισσότερο. Πήρε πρωτοβουλίες, κέρδισε φάουλ, δημιούργησε και ρήγματα και είχε και το σουτ στο δοκάρι. Το πάλεψε αρκετά και είχε σπιρτάδα και νεύρο.

Νέλσον Ολιβέιρα: Την… πάτησε και αυτός όπως ο Καρίμ. Χρειάστηκε να παίζει πολύ μακριά από τον χώρο δράσης του και με εξαίρεση δυο – τρεις φορές που «έσπασε» καλά την μπάλα, δεν προσέφερε τίποτα περισσότερο.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Ήταν η τελευταία αλλαγή του Χιμένεθ, έπαιξε λίγο και δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά πράγματα. Μια – δυο πρωτοβουλίες, που πάντως και αυτές έμειναν ανολοκλήρωτες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X