ΑΕΚ: Eχασε και την ισοβαθμία με τον Αρη και μπορεί να μπλέξει!

ΑΕΚ: Eχασε και την ισοβαθμία με τον Αρη και μπορεί να μπλέξει!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ήταν κάκιστη και το δεύτερο γκολ του Αρη ίσως στο μέλλον την βάλει σε περιπέτειες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Θα πείτε ποιος ασχολείται, αλλά το γκολ που δέχθηκε στο φινάλε από τον Αρη για την ΑΕΚ μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικό. Το 0-2 σημαίνει ότι έχασε και την ισοβαθμία από τους Θεσσαλονικείς. Πριν από 20 μέρες είχε νικήσει 1-0 στη Θεσσαλονίκη με γκολ του Γκαρσία. Ο Σίλβα στο 91’ όμως στο ΟΑΚΑ σφράγισε τη νίκη σήμερα του Αρη και του έδωσε το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ΑΕΚ.

Εχει σημασία; Τρεις δεν βγαίνουν στο Κόνφερενς Λιγκ; Αυτό θα ρωτήσουν όλοι.
Ναι, τρεις, αλλά ποιοι τρεις. Ο δεύτερος και ο τρίτος από το πρωτάθλημα  συν τον κυπελλούχο. Αν ο κυπελλούχος είναι ένας από τους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας θα βγει Ευρώπη ο τέταρτος. Αν το πάρει ο πέμπτος τότε ο 4ος δεν βγαίνει Ευρώπη!

Απίθανο; Αν δείτε τη βαθμολογία μάλλον θα αναθεωρήσετε:
2) Αρης με 42, 3) ΠΑΟΚ 40, 4) ΑΕΚ 40, 5) Παναθηναϊκός 38, 6) Αστέρας 36.

Στο χέρι της ΑΕΚ, αλλά…

Η απόσταση της ΑΕΚ από τον δεύτερο Αρη είναι στους δυο πόντους, αλλά και στους 2 από 5ο Παναθηναϊκό και 4 από τον έκτο Αστέρα. Υπάρχουν άλλες πέντε αγωνιστικές στην κανονική περίοδο συν δέκα στα πλεϊ οφ. Προφανώς και είναι στο χέρι της ΑΕΚ η κατάσταση, αλλά όχι με αυτή την εικόνα. Ασφαλώς και μεγάλος στόχος είναι το κύπελλο, αλλά πολλά θα πρέπει να αλλάξουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ ως το φινάλε της κανονικής περιόδου δεν είναι και το πιο βατό.
Την 22η παίζει έξω με τη Λάρισα, την 23η μέσα με τον Αστέρα που ανεβαίνει, την 24η έξω με τον Παναθηναϊκό, την 25η μέσα με Απόλλωνα και την 26η έξω με τον Βόλο.
Στα πλεϊ οφ θα έχει δέκα αγώνες, εντός – εκτός, με  Ολυμπιακό, Αρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Αστέρα.

Στα προημιτελικά του κυπέλλου παίζουν: Ολυμπιακός – Αρης, ΠΑΟΚ – Λαμία, ΠΑΟ – ΠΑΣ και ΑΕΚ – Βόλος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X