ΑΕΚ-Αρης Live Streaming

Η ΑΕΚ χωρίς... περιθώρια κόντρα στον Αρη στο ΟΑΚΑ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming: Ντέρμπι έχει και αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Super League 1. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ, απόψε στις 19:30. Οι δύο ομάδες προέρχονται από εντελώς αντίθετα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.
Η ΑΕΚ είχε νικήσει εκτός έδρας τον ΟΦΗ με 2-0, ενώ ο Άρης είχε γνωρίσει την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή του σκορ. Εκεί όπου όμως πριν λίγες ημέρες για τον θεσμό του Κυπέλλου, πήρε τη νίκη με 2-0, κατακτώντας παράλληλα και την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Αντιθέτως, η ΑΕΚ στο Κύπελλο ηττήθηκε με 2-1 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως πήρε την πρόκριση αφού είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με 2-0.

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Έχει προβλήματα ο Χιμένεθ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες για το σημερινό ματς στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Άρη. Ήταν γνωστές οι απουσίες των Γαλανόπουλου, Μπακάκη και Σβάρνα, οι οποίοι συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα. Αλλά ήρθε να προστεθεί στις απουσίες και ο τραυματισμός του Σάκχοφ, ο οποίος μετά τις εξετάσεις που έκανε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση!

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αποψινό αγώνα, αποτελείται από τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες , Μάνταλο, Μαχαίρα, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνη, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλο.
Από την άλλη ο Άκης Μάντζιος δεν ανακοίνωσε αποστολή και πήρε μαζί του στην Αθήνα όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Χιμένεθ: «Θα μπούμε να το νικήσουμε»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στη NOVA για τον αποψινό αγώνα, τόνισε: «Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε φρέσκους παίκτες αλλά η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα μπει να κερδίσει το παιχνίδι. Θέλω να επικεντρωθώ στη δική μου ομάδα. Παίζουμε με ένα δυνατό αντίπαλο και θέλω να διαχειριστώ τη δική μου ομάδα που ξέρω». Για το ποιους υπολογίζει και ποιους όχι από τους τραυματίες: «Πάντα με εκπλήσσει αυτή η ερώτηση. Ένας παίκτης όταν είναι ένα μήνα εκτός δεν σημαίνει ότι κατευθείαν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Υπάρχει μια διαδικασία, αξιολογείται καθημερινά και τις πρώτες μέρες που επιστρέφει δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ειδικά τώρα με τα συνεχόμενα ματς. Όταν ένας γιατρός δίνει το οκ αυτό δεν σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι στο 100% για να παίξει».

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X