Απάνθρωπα σχόλια του προέδρου της Παραναένσε για παίκτη της ομάδας που αυτοκτόνησε

Απάνθρωπα σχόλια του προέδρου της Παραναένσε για παίκτη της ομάδας που αυτοκτόνησε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκ έχουν προκαλέσει τα ντροπιαστικά σχόλια που έκανε ο πρόεδρος της Παραναένσε για έναν παίκτη της ομάδας του που αυτοκτόνησε.

Ο Σαντιάγκο Μόρο Γκαρσία, ο όποιος αφαίρεσε τη ζωή του, ήταν ποδοσφαιριστής της Γοδόι Κρουζ και είχε αγωνιστεί στην Ατλέτικο Παραναένσε από το 2011 μέχρι το 2012. Οσα έγραψε ο Μάριο Σέλσο Πετράλια, πρόεδρος της Παραναένσε, στο twitter προκάλεσαν δικαιολογημένες αντιδράσεις.

«Ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία μας. Ήρθε με μια καταδίκη για χρήση κοκαΐνης και τραυματίας. Λύσαμε το συμβόλαιο μαζί του σχεδόν χωρίς κόστος. Δεν πληρώσαμε το υπόλοιπο 50% για την αγορά του και γλιτώσαμε ένα εκατομμύριο. Μετά την πώλησή του, εισπράξαμε ένα ακόμη εκατομμύριο. Δεν είχε ταλέντο, άρα δεν υπήρχαν ομάδες να τον πάρουν. Λυπάμαι για το τραγικό τέλος αυτού του προβληματικού παιδιού», έγραψε.

Πολλοί σχολίασαν, μάλιστα, ότι ίσως ο πρόεδρος έκανε αυτά τα σχόλια μεθυσμένος καθώς είναι… επιρρεπής στο αλκοόλ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X