Μέικον: «Η ΑΕΚ πιστεύει σε εμένα -Θέλω να μάθω από τον Λάνγκφορντ» (VIDEO)

Μέικον: «Η ΑΕΚ πιστεύει σε εμένα -Θέλω να μάθω από τον Λάνγκφορντ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Ντάριλ Μέικον μετά το ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι

Ο Ντάριλ Μέικον έκανε χθες το ντεμπούτο του στην ΑΕΚ και κέρδισε τις εντυπώσεις με την εξαιρετική εμφάνισή του.

«Στην αρχή ήμουν νευρικός. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μία νέα αρχή για εμένα, με απίθανους συμπαίκτες, ένα εξαιρετικό τεχνικό τιμ. Ολοι με καλωσόρισαν με ανοικτά χέρια, με πίστεψαν. Και αφού πιστεύουν σε εμένα, πιστεύω και εγώ σε αυτούς», είπε στο gazzetta.gr ο Μέικον μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Μέικον ήταν τόσο… χαμένος στη ροή του αγώνα, που στο ημίχρονο δεν κατάλαβε πως ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος και τον χειροκρότησε. «Αλήθεια; Δεν το κατάλαβα. Τους ευχαριστώ πολύ», ήταν το σχόλιο του.

Ο πρώην προπονητής του στη Γαλατά τον παρομοίασε με τον Κιθ Λάνγκφορντ. Δεν είχε άδικο. Ο Ομέρ Ουγκουράτα μίλησε και για το πρόβλημα που έχει ο Μέικον στις κλειστές ευρωπαϊκές άμυνες. Αυτό, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν φάνηκε τόσο. Τι έχει να πει όμως ο ίδιος ο γκαρντ της ΑΕΚ;

«Δεν έχω πρόβλημα προσαρμογής. Το παιχνίδι είναι διαφορετικό από τις ΗΠΑ, αλλά προσαρμόζομαι εύκολα. Έχω πολλούς βετεράνους γύρω μου, που θα με βοηθήσουν».

Όσο για τη σύγκριση με τον Λάνγκφορντ, σε ένα ματς που κατά διαβολική σύμπτωση ο Κιθ ήταν απόντας; «Έχουμε κάπως το ίδιο παιχνίδι. Ο Κιθ είναι εξαιρετικός συμπαίκτης και ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Ανυπομονούσα να τον γνωρίσω. Τον παρακολουθούσα από τότε που ήταν στο κολέγιο, οπότε είμαι ενθουσιασμένος. Θέλω να μάθω απ΄αυτόν και να συνεχίσω να μαθαίνω. Είναι απίθανος!».

Η ΑΕΚ έκλεισε το… κελεπούρι που ακούει στο όνομα του Ντάριλ Μέικον μέχρι το τέλος της σεζόν. Ακόμη είναι νωρίς, αλλά η ερώτηση έπρεπε να γίνει. Τι σκέφτεται για το καλοκαίρι; «Θέλω να μείνω στη στιγμή, στο τώρα. Θέλω να κερδίζω αγώνες, να κερδίζω πρωταθλήματα. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Το μυαλό μου είναι εδώ και στο πως θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας», εξήγησε ο Μέικον.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X