ΑΕΚ-Αρης: Πού θα δούμε σήμερα το ματς!

ΑΕΚ-Αρης: Πού θα δούμε σήμερα το ματς!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Αρη στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Αρη στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Super League. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports.

Η…σέντρα στο ΑΕΚ – Άρης θα δοθεί στις 15:00 στο Novasports3HD με την εκπομπή Game History και δύο ώρες γεμάτες στιγμιότυπα και δηλώσεις από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων τα τελευταία 25 χρόνια. Στις 17:00 ακολουθεί η εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Λίλα Κουντουριώτη και Γιαννίκο Δούσκα και εκλεκτούς καλεσμένους, ρεπορτάζ από τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, ανάλυση και τα πρώτα πλάνα από το γήπεδο που θα μας οδηγήσει στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας.

Στις 19:30 στο Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr, έρχεται η ώρα για το ντέρμπι ΑΕΚ – Άρης, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Γιώργου Αργυρόγλου. Μετά το τέλος του ντέρμπι στις 21:30 επιστρέφει «Η Ώρα των πρωταθλητών», με το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης και όλο το ρεπορτάζ από το ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X