Σοκ στο 95΄ για τη Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ (VIDEO)

Σοκ στο 95΄ για τη Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Εβερτον ισοφάρισε σε 3-3 στις καθυστερήσεις!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εβερτον έκανε… δώρο στη Σίτι. H Εβερτον που έχανε με 2-0 στο τέλος του α’ μέρος και με 3-2 από το 70′ έως τις καθυστερήσεις, τελικά πήρε την ισοπαλία με 3-3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»!

Ο Εντινσον Καβάνι με κεφαλιά στο 24′ και ο Μπρούνο Φερνάντες με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έδωσαν στη Γιουνάιτεντ το προβάδισμα και καθώς οι ομάδες πήγαιναν στ’ αποδυτήρια το ματς έμοιαζε να έχει τελειώσει.

Ωστόσο, η Εβερτον βγήκε πιο επιθετική. Στο 49′ ο Ντουκουρέ μείωσε με το γκολ να του το σερβίρει στο πιάτο ο… Νταβίδ Δε Χέα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Χάμες Ροντρίγκες έφερε το σκορ στα ίσια.

Ολα αυτά μέχρι το 70′. Ο Σο εκτέλεσε γρήγορα φάουλ, η άμυνα των «τόφις» και ο Ολσεν άργησαν να αντιδράσουν. Ο ΜακΤόμινεϊ πήρε την κεφαλιά κι ο Ολσεν έμεινε να καταριέται το χορτάρι γιατί ένιωσε πως… γλίστρησε στην κρίσιμη στιγμή.

Με 20 λεπτά στο ρολόι η Γιουνάιτεντ οπισθοχώρησε. Στόχος της να κρατήσει το αποτέλεσμα κι η Εβερτον βρήκε χώρους.

Στην τελευταία φάση του ματς, ο Ντόμινικ Κάλβερτ – Λιούιν βρέθηκε μόνος του και η μπάλα του ήρθε ακριβώς εκεί που την ήθελε. Δεν άφησε περιθώριο στον Δε Χέα και ολοκλήρωσε μια ιστορική εμφάνιση για το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι.

Η Μάντσεστερ Σίτι με νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ θα αγκαλιάσει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X