Κούγιας: «Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά και θα παίξουμε με όλους τους παίκτες» (VIDEO)

Κούγιας: «Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά και θα παίξουμε με όλους τους παίκτες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έδειξε βέβαιος πως η αναμέτρηση με τη Λαμία θα οριστεί στο μέλλον και άφησε να εννοηθεί πως και στα επόμενα παιχνίδια των «βυσσινί» θα έχουμε ανάλογα με τα σημερινά σκηνικά

Η αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΛ δεν έγινε ποτέ και πλέον οι «βυσσινί» κινδυνεύουν με «βαριά καμπάνα». Ο Αλέξης Κούγιας όμως παραμένει αισιόδοξος πως η ομάδα του θα δικαιωθεί και αυτό τόνισε με νέα του τοποθέτηση στη NOVA, μετά την οριστική ματαίωση του αγώνα. «Μετά από αυτό το σκάνδαλο που έκανε η ΕΠΟ και το οποίο θα αποτελέσει την απαρχή της διάλυσης της εγκληματικής οργάνωσης που διοικεί το ποδόσφαιρο πίσω από την εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ, έκανε και ένα τεράστιο λάθος ο διαιτητής. Εμείς κατεβήκαμε να αγωνιστούμε κανονικά, το τι θα έκανε η Λαμία μετά ή όποιος είχε έννομο συμφέρον είναι άλλο θέμα, θα μπορούσε να κάνει ένσταση κακής συμμετοχής και να κερδίσει τον αγώνα. Για να γίνει αυτό, έπρεπε ο διαιτητής να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα. Οταν δεν ξεκινήσει ο αγώνας δεν συμμετέχει κανένας ποδοσφαιριστής. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τα δελτία, το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί κανονικά και είμαι βέβαιος ότι θα παίξουμε με τους κανονικούς παίκτες που εκδόθηκαν τα δελτία τους. Γιατί αυτό το τερατούργημα της ΕΙΜ θα καταρρεύσει στο δικαστήριο», είπε μεταξύ άλλων.

Λίγο αργότερα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μίλησε και έξω από το γήπεδο, όπου εκτός του ότι εξέφρασε εκ νέου τη βεβαιότητα πως ο αγώνας του «Αθανάσιος Διάκος» θα διεξαχθεί κάποια στιγμή κανονικά, τόνισε ότι τα όσα είδαμε σήμερα θα επαναλαμβάνονται σε κάθε αγώνα των «βυσσινί». «Θα προσφύγουμε στο διαιτητικό δικαστήριο και μπορώ να σας πω ότι το ίδιο θα κάνουμε και σε όλους τους αγώνες από εδώ και πέρα μέχρι την ημέρα που θα βγάλει την απόφαση του. Η ΑΕΛ έχει την πεποίθηση ότι τα δελτία μας κακώς ανακλήθησαν και μπορώ να σας το πω ως δικηγόρος Κούγιας, με ότι σημαίνει αυτό, ότι κερδίσουμε στο διαιτητικό δικαστήριο. Αυτή η απόφαση καθιστά άνεργους 11 ποδοσφαιριστές τουλάχιστον για οκτώ μήνες. Για αυτό σας λέω να το πάρετε ως δεδομένο, ότι η απόφαση αυτή θα ανακληθεί, θα ακυρωθεί και θα γίνουν τα παιχνίδια κανονικά.

Πώς συνεδρίασε αυτή η επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών Σάββατο και μας ενημέρωσε μια ώρα πριν το παιχνίδι. Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό. Δεν καταλαβαίνω τίποτα Ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος έγραψε πως συμμετείχαν στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δελτία. Εγινε καθαρά για να ευνοηθεί η Λαμία και να βάλουμε εμείς γιατί αν τα παιχνίδια παίζοντας μέσα στο γήπεδο δεν θα είχαν καμία τύχη. Εμάς, εμένα δεν με θέλουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό το καθεστώς δεν θα ισχύει και θα δικαιωθώ και δεν θα τους κάνω το χατίρι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X