Παπαθεοδώρου: «Θα είναι ακόμα καλύτερος ο Μέικον»

Παπαθεοδώρου: «Θα είναι ακόμα καλύτερος ο Μέικον»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με το Περιστέρι και στάθηκε στην παρουσία του Ντάριλ Μέικον.

Κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση για 40 λεπτά, σε άμυνα και επίθεση. Ελέξγαμε το ρυθμό του παιχνιδιού απόλυτα και απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, με πολύ καλό ρόστερ και πολύ έμπειρο προπονητή πήραμε μια νίκη πυο αξίζαμε 100%. Η εβδομάδα αυτή για εμάς ήταν πολύ σημαντική. Γι πρώτη φορά μετά από 2 μήνες είχαμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, κάναμε 4-5 καλές προπονήσεις και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε καλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, ελπίζουμε να μειωθούν στο ελάχιστο οι ατυχίες και να έχουμε αυτή την εικόνα, η οποία μας αξίζει με βάση το ρόστερ που έχουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθειά τους».

Για την παρουσία του Γιώργου Λημνιάτη ως head coach κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Πήρα μια τεχνική ποινή πάλι. Ο Γιώργος είναι ετοιμοπόλεμος πάντα».

Για τον Μέικον: «Όταν ένας παίκτης είναι ποιότητα και είναι καλός, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Έχει ποιότητα και επίπεδο. Έκανε μαζί μας μόλις 2 προπονήσεις. Πήρε κάποιες πληροφορίες και η παρουσία του μας βοήθησε και σε άμυνα και σε επίθεση. Είναι καλός παίκτης και θα παίξει ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Για τα λάθη, τα κλεψίματα και τα μπλοκ: «Από τη στιγμή που προπονηθήκαμε όλοι μαζί βρήκαμε αρχή μέση και τέλος στο πώς θα παρουσιαστούμε, είναι εικόνα μιας ομάδας που προπονήθηκε μαζί. Με τα παιδιά που μας έλειψαν, ποπως ο Κατσίβελης και ο Γιάνκοβιτς, αλλά και ο Μόουζες έχουμε κλεψίματα και κοψίματα. Είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς στην προπόνηση όλη την εβδομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X