Λόπες: «Θέλω να πιστεύω ότι αξίζω να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ»

Λόπες: «Θέλω να πιστεύω ότι αξίζω να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Ελντερ Λόπες για την κατάσταση στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τα λάθη με τον Απόλλωνα, τον αγώνα με τον Άρη, το «τεστάρισμα» των παικτών από τον Χιμένεθ, αλλά και τα διαδοχικά ματς.

Ο Πορτογάλος αμυντικός της ΑΕΚ μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στα δύο πρόσωπα που είχε η Ένωση στο ματς με τον Απόλλωνα τονίζοντας:

«Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο με τον Απόλλωνα. Μας έλειψε η ένταση που συνήθως έχουμε. Δεν παίρναμε τις διεκδικούμενες μπάλες, τις δεύτερες μπάλες, χάσαμε το κέντρο και μας κόστισε. Πρέπει να αποφύγουμε ξανά να κάνουμε ένα παρόμοιο πρώτο ημίχρονο όπως με Απόλλωνα και τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το “τεστάρισμα” του Μανόλο Χιμένεθ για μία θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ την επόμενη περίοδο ο Λόπες ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ που σε κάθε παιχνίδι έχει την υποχρέωση να κερδίζει και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε με την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει υπάρχει μεγάλη πίεση και ότι πρέπει να συνηθίσουμε. Για μένα πίεση έχεις όταν δίνεις μάχη για τη ζωή σου και να αποφύγεις τον θάνατο. Πίεση υπάρχει, αλλά σε λογικά πλαίσια. Ξέρουμε που βρισκόμαστε. Ξέρω πόσο μπορώ να αποδώσω και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να βοηθάω την ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι αξίζω να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ».

Δείτε επίσης ΕΔΩ τι είπε ο Έλντερ Λόπες για τα συνεχόμενα παιχνίδια, κάθε 3-4 ημέρες και πως επιδρούν στην καθημερινότητα ενός ποδοσφαιριστή, αλλά και τον αγώνα με τον Άρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X