Basket League: Πέρασε «αέρας» από το Αλεξάνδρειο το Λαύριο -Καταθέτει ένσταση ο Αρης (VIDEO)

Basket League: Πέρασε «αέρας» από το Αλεξάνδρειο το Λαύριο -Καταθέτει ένσταση ο Αρης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεσματικότερο, στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, το Λαύριο πέρασε αλώβητο σήμερα από το Αλεξάνδρειο, για τη 14η αγωνιστική της Basket League, απέναντι στον Αρη. Κέρδισε με 94-89 και έφτασε στη 10η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίοι στο επίτευγμά του ήταν οι Αλφα Ντιαλό (23π., 4 ριμπ., 1 ασ., 1 κοψ.), Τάισον Κάρτερ (17π., 3 ριμπ. 5 ασ.), Πέτρος Γερομιχαλός (17π., με 5/6 τρίποντα).

Ξεχώρισαν περισσότερο για τους Θεσσαλονικείς, που είχαν 40 ριμπάουντ εκ των 19 επιθετικά, οι Μάριο Τσάλμερς (21π.), Μάριο Λιτλ (17π., με 5/9 τρίποντα), Γιάννης Κουζέλογλου (13π., 10 ριμπ).

Ένσταση ο Αρης για το ματς με το Λαύριο

Παράπονα για εις βάρος του διαιτητικά σφυρίγματα στη σημερινή, εντός έδρας, αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League, με το Λαύριο, εξέφρασε ο Αρης.

Οι ιθύνοντές του, μάλιστα, κατέθεσαν ένσταση, με το τέλος του ματς στο Αλεξάνδρειο, για τρίποντο που πέτυχε στο 23’ ο Πέτρος Γερομιχαλός, «γράφοντας» το 47-57, υποστηρίζοντας πως το σουτ δε θα έπρεπε να μετρήσει ως εκπρόθεσμο. Φάση , για την οποία, οι διαιτητές επέλεξαν να μη δουν το instant replay.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X